İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Temmuz başında Amasya'dan İstanbul'a ve İstanbul'dan Çanakkale üzeri Akçay'a geçtim. Geçişlerde aracımda HGS yoktu ve Akçay' a geçince 15 gün içinde HGS alırım diye düşünerek tüm geçişleri ihlalli geçiş şekilde yaptım. Akçay ve Edremit'te ne bankalarda ne de PTT de HGS etiketi bulamayınca 15 günü geçirmeden e devlet üzerinden tüm köprü otoyol vb. geçişlerimi HGS siz Kredi kartımla ödedim. Şuan kontrol için e devlete girdiğimde bu geçişlerden 2 tanesine ait " idari takipte" şeklinde bir uyarı var ve cezalı görünüyor. Ödemeye ait elimde ödeme başarılı ibaresinin olduğu ve ödeme no su bulunan ekran görüntüsü mevcut. Bu süreç nasıl işler? 5 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yol hangi şirketin ise, o şirketi ara İnan Hgs sorgu ekranında iletişim bilgileri var.. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Şu an HGS sisteminde çalışma varmış, benim de aynı sizin gibi kartla ödemelerim hala duruyor görünüyor, bir de ödeme yapmak istediğim 2 geçişim görünmüyor, aradım müşteri hizmetlerini ama biz onlardan fazla hakimiz sisteme😀 Heabınızda para bulundurun diyor, hesabım yok direkt ödemek istiyorum diyorum bişey diyemiyor, bakalım bekleyip görücez normale döndüğünde. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yol hangi şirketin ise, o şirketi ara İnan Hgs sorgu ekranında iletişim bilgileri var.. Abi Gerede -Topağaç ( Kuzey Marmara otoyolu öncesi) Mahmutbey - Kınalı arası ( Tekirdağ tarafı çıkış) ikisi de karayollarına ait sanırım. Şirketlere ait olanlarda sorun yok. Ödendi görünüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce cezası gelirse gelsin bir yerleri tıklayıp dolandırılmaktan iyidir ben olsam hiçbir şey yapmam beklerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts