İçeriğe Yönlendir

Ödenen Geçiş Ücreti İdari Takibe Düşmüş

İnan Çınar

Recommended Posts

İnan Çınar
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar, Temmuz başında Amasya'dan  İstanbul'a  ve İstanbul'dan Çanakkale üzeri Akçay'a geçtim. Geçişlerde aracımda HGS yoktu ve  Akçay' a geçince 15 gün içinde HGS alırım diye düşünerek tüm geçişleri ihlalli geçiş şekilde yaptım. Akçay ve Edremit'te ne bankalarda ne de PTT de HGS etiketi bulamayınca 15 günü geçirmeden e devlet üzerinden tüm köprü otoyol vb. geçişlerimi  HGS siz Kredi kartımla ödedim. 

Şuan kontrol için e devlete girdiğimde bu geçişlerden 2 tanesine ait " idari takipte" şeklinde bir uyarı var ve cezalı görünüyor. 

Ödemeye ait elimde ödeme başarılı ibaresinin olduğu ve ödeme no su bulunan ekran görüntüsü mevcut.  Bu süreç nasıl işler? 

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yol hangi şirketin ise, o şirketi ara İnan

Hgs sorgu ekranında iletişim bilgileri var.. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Şu an HGS sisteminde çalışma varmış, benim de aynı sizin gibi kartla ödemelerim hala duruyor görünüyor, bir de ödeme yapmak istediğim 2 geçişim görünmüyor, aradım müşteri hizmetlerini ama biz onlardan fazla hakimiz sisteme😀 Heabınızda para bulundurun diyor, hesabım yok direkt ödemek istiyorum diyorum bişey diyemiyor, bakalım bekleyip görücez normale döndüğünde. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yol hangi şirketin ise, o şirketi ara İnan

Hgs sorgu ekranında iletişim bilgileri var.. 

Abi Gerede -Topağaç ( Kuzey Marmara otoyolu öncesi) Mahmutbey - Kınalı arası ( Tekirdağ tarafı çıkış) ikisi de karayollarına ait sanırım.  Şirketlere ait olanlarda sorun yok. Ödendi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cezası gelirse gelsin bir yerleri tıklayıp dolandırılmaktan iyidir ben olsam hiçbir şey yapmam beklerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
İnan Çınar yazdı:

Abi Gerede -Topağaç ( Kuzey Marmara otoyolu öncesi) Mahmutbey - Kınalı arası ( Tekirdağ tarafı çıkış) ikisi de karayollarına ait sanırım.  Şirketlere ait olanlarda sorun yok. Ödendi görünüyor.

Benim geçişlerden biri de Gerede-Topağaç. Zaten oradaki gişede bir sorun var önceki aracımda etiket varken de okumuyordu, hep sonradan çekiyordu.15 günü geçip e-devlette takibe düşmüş göründüğü için ödemelerim az önce yine aradım müşteri hizmetlerini, bu sefer daha konuya hakim bir hanımefendi çıktı ve e-devlette görüneni şu an dikkate almayın dedi, güncelleme devam ediyor ve ne zaman biteceğini şu an biz de bilmiyoruz dedi. Zaten benim de elimde makbuzlar mevcut

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...