Ercan Türkan Cuma 16:48 Paylaş Cuma 16:48 Arkadaşlar aracımı alali yaklaşık iki ay oldu, ve aracı kullanırken şoför tarafında hem ön kapıdan hem arka kapıdan Bluetooth da ses alamıyordum ve bunu buradaki kolonlarda veya kablosunda bir sorun oluşmuştur deyip yakın zamanda döşemeyi açtırıp kolonları kontrol ettirmeyi düşünüyordum, fakat bir şey dikkatimi çekti ,bir gün rastgele radyoyu açtığım anda sol tarafta arızalı diye bildiğim kısımda kolonlardan sorunsuz vaziyette sesin geldiğini gördüm, ondan sonra defalarca denedim, ve radyoda dört hoparlörden birden ses aldığımı ama Bluetooth da ise sadece sağ taraftan aldığımı gördüm, araca Bluetooth modülü ben den evvel takılmıştı ve ben ne takıldığını bilmiyorum, Bluetooth modülleri çift kanallı ses verebilen modeller midir yani sol taraftan sesin gelmeyişi modülün kendisinden kaynaklanabilir mi, başına böyle bir hadise gelen var mı bunu sormak istiyorum , İkinci soru yeni modül almam gerekirse tavsiye ettiğiniz bir model var mıdır ? Üçüncü sorum eğer yeni model alacaksam ben ,araçta telefonla da konuşmak istiyorum bunun için üzerinde mikrofonu olan bir modül var mıdır , böylece telefon görüşmelerimi de araç teybi üzerinden gerçekleştirebilir miyim yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:42 Paylaş Cuma 18:42 teyp nedir orjial mi vesile ile böyle sorunlarda kapılar sökülmez teyp sökülür onun arkasındaki kablolardan kontrol sağlanır zaten Yorum bağlantısı
Zafer Kısır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bluetooth modülünün ses çıkışı teybin aux girişine bağlandıysa aux girişinde yada modülün çıkışında problem olabilir. Her iki sol tarafta olması buna işaret ediyor. Bağlantı jacklarını kontrol edin. Bluetooth modülünü aux girişinden söküp başka yerde deneyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts