Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bu tip hesap kitap işini deepseek zaten yapabiliyor. çok acaip bir LLM bu arada. Orası da biraz kasıntı abi. Gerçekten güzel bir modelleri var ve detaylı işlem yaptırmak istediğimde direkt orayı tercih ediyorum ancak günlük kullanımda yoruyor. En basitinden bir işi verdiğinde, yaptığı işi beğenmezsen ve tekrar yapmasını istersen diğer kullanıcılara token açmak için tık diye seni meşgule atıyor. Ondan sonra attığın her prompta Server şu and dolu başka zaman gel diyor. Amerika'nın ambargosunu delemediler, şimdi aynı tarz çipleri in-house geliştirmek için büyük atılımlar yapmaya çalışıyorlar ancak çip işi zor. Litografi makinasının nasıl çalıştığına dair bir seminere gittim. 45 dakika anlattılar bu sadece giriş, güvenlik nedenli paylaşamayacağımız detaylar da var dediler. Çıktığımda Piramitleri bizim yaptığımıza emin oldum. Litografi makinasını yapan medeniyet Ay'a diker o piramiti. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Orası da biraz kasıntı abi. Gerçekten güzel bir modelleri var ve detaylı işlem yaptırmak istediğimde direkt orayı tercih ediyorum ancak günlük kullanımda yoruyor. En basitinden bir işi verdiğinde, yaptığı işi beğenmezsen ve tekrar yapmasını istersen diğer kullanıcılara token açmak için tık diye seni meşgule atıyor. Ondan sonra attığın her prompta Server şu and dolu başka zaman gel diyor. Amerika'nın ambargosunu delemediler, şimdi aynı tarz çipleri in-house geliştirmek için büyük atılımlar yapmaya çalışıyorlar ancak çip işi zor. Litografi makinasının nasıl çalıştığına dair bir seminere gittim. 45 dakika anlattılar bu sadece giriş, güvenlik nedenli paylaşamayacağımız detaylar da var dediler. Çıktığımda Piramitleri bizim yaptığımıza emin oldum. Litografi makinasını yapan medeniyet Ay'a diker o piramiti. claude de bir acaip olmuş son sürümde. müthiş iyi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi tam olarak anlayamadım benim hiçbir erişimim yok ben Google customerım Şirkette vb Yorum bağlantısı
Recommended Posts