Emre Akbas 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 2015 model j11 kasa 1.5 dci motorlu bir araca sahibim hemen hemen tüm sıvıları değiştirttim ancak antifiriz konusunda ustamı ikna edemiyorum ölçüp gerek yok diyor. Ama ben kararlıyım saf sulu karışımla değiştireceğim yoksa içim rahat etmez 🙂 daha önceki araçlarımda araba çalışır vaziyetteyken su kabına gelen hortumu çıkartıp su dışarı akarken kabdaki su boşalmadan sürekli ekliyordum ancak bu şekilde motordaki su değişse bile 3-4 litreye yakın antifiriz alan radyatördeki sıvı radyatörün içinde kalıyordu Radyatördeki hortum vs sökmeden tüm tesisatdaki suyu pratik bir şekilde değiştirebileceğimiz bir yöntem varmıdır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Ustan haklı, ölçüm normalse, renkte değişim yoksa gerek yok, yada benim gibi yap, sadece genleşme tankını boşalt ve yerine kullanıma hazır uygun antifirizi koy, bunu her sene tekrarla, 1 lt alacağın zaten, antifirizini ömür boyu değiştirmene gerek kalmaz. 9 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Deniz Kom 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Aynı işi zamanında ben de kavga dövüş yaptırdım. Eğer içiniz rahat etsin istiyorsanız 2 kuruş daha fazla verip serviste yaptırın. Sonra yok hava kaldı, yok musluk suyu kullandı uğraşmak zorunda kalırsınız. %100 değişmeniz zaten imkansız. İlla ki motorsa, radyatörde, kanalda kalacak o su. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ben yaptım -40 ayarladım. İçin çok rahat. Saf su + antifriz.miss Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Akbas yazdı: saf sulu karışımla değiştireceğim gerek yok? soğutma sıvısı alınır tek konulur bitti. hazır karışım Yorum bağlantısı
Recommended Posts