Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce gün geçmiyor ki Fatih yeni süprizler ile karşıma çıkmasın öncesinde okçuluk ile başlayan hobi serüvenimiz sonrası basket ile devam etti. şimdiki süprizimiz Elektro Gitar çalma isteği niyetlendik bakalım. (bu arada başlayan her hobimiz devam ediyor. bırakmak yok) şimdi ihtiyacımız olan bir adet anfi ve 1 adet elektro gitar. elinde olan, biz sıkıldık kullanmıyoruz diyen, daha pro bir cihaza geçeceğiz bu bize yetmiyor diyenlerin elinde olan cihazlara talip olabilirim bir iki kurs ile görüştüm haftada 1 gün kurs ile başlayacağız. umarım devamı gelecek bir maceraya başlıyoruzdur. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: basket ile devam etti. Nerede devam ediyor. kaç doğumlu güncel durum nedir? (ilgi alanıma giriyor ondan detaylı soruyorum ) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi ihtiyacımız olan bir adet anfi ve 1 adet elektro gitar. Eskilerden Amaç Abi var, forumda aktif değil. Tanıdığım bir o var bu işlere merakı olan ve evde dahi 4-5 çeşit elektro, bass vb. gitarları olan. hatta gittiğimde hızlı bass gitar kursları veriyordu bana vay be nerden baksan 5 sene oldu görüşmeyeli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Nerede devam ediyor. kaç doğumlu güncel durum nedir? (ilgi alanıma giriyor ondan detaylı soruyorum ) 2011 doğumlu hatırlarsın. Çanakkale de az fotosunu çekmedin seni iyi yormuştu. çok amatörüz, sadece ter atmak için gidiyor. oradan bir beklentimiz yok spor yapması ter atması bizim için yeterli birde mümkün olduğunca ekran başından kalkması Tofaş alt yapı kursu var burada özel okul salonun kiralamışlar. çok öğrenci yok bire bir ders alıyor gibi aslında 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce telefona takılan mikrofonlu kulaklık çıkışlı çok basit arabirimler var. amfi almaya gerek yok kendisi duysun yeter bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: telefona takılan mikrofonlu kulaklık çıkışlı çok basit arabirimler var. amfi almaya gerek yok kendisi duysun yeter bence. örnek görebilirmiyim link var mı nedir nasıldır Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: örnek görebilirmiyim link var mı nedir nasıldır https://www.hepsiburada.com/irig-iphone-ipad-ipod-icin-ik-multimedia-amplitube-irig-p-HBCV00008BTF5T?magaza=RedStorm https://www.zuhalmuzik.com/ik-multimedia-ip-irig-usb-in-irig-usb-ses-kart-ip-irig-usb-in Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: telefona takılan mikrofonlu kulaklık çıkışlı çok basit arabirimler var. amfi almaya gerek yok kendisi duysun yeter bence. Mükemmel oluyor istediğin kadar sese yüklen. İlla amfi alınacaksa marshall, yamaha.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ampli konusunda bence denemeden almamak lazım. hatta ikinci el almak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: https://www.hepsiburada.com/irig-iphone-ipad-ipod-icin-ik-multimedia-amplitube-irig-p-HBCV00008BTF5T?magaza=RedStorm Cihazları iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS bu model çalışan telefonda bulmam lazım galiba İlkay Başaran yazdı: Mükemmel oluyor istediğin kadar sese yüklen. İlla amfi alınacaksa marshall, yamaha.. Blackstar IDCore 10 V4 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi bunu öneriyor kullanan arkadaşları ve görüştüğüm kurslardaki öğretmetler bunda ses kartıda varmış ilerleyen zamanlarda bilgisayar bağlantısı yapıp kayıt alabilecekmiş falan offff ne zor şey bilmediğin anlamadığın bir konu da araştırma yapmak. araba istiyorum deseydi daha az stres olurdum her halde Doğan Arşiray yazdı: ampli konusunda bence denemeden almamak lazım. hatta ikinci el almak lazım. denemeden kasıt Fatihi mi yoksa anfiyi mi Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 2011 doğumlu hatırlarsın. Çanakkale de az fotosunu çekmedin seni iyi yormuştu. Çağlar Abinin oğlanın kornayı dürterken videosu duruyor, çektiğim fotolardan var mı elinde örnek bende hafıza patates bu aralar 2012li benimki, ciddiye alıyor basketbolu ama pek bir numara çıkar mı emin değilim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Cihazları iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS bu model çalışan telefonda bulmam lazım galiba Blackstar IDCore 10 V4 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi bunu öneriyor kullanan arkadaşları ve görüştüğüm kurslardaki öğretmetler bunda ses kartıda varmış ilerleyen zamanlarda bilgisayar bağlantısı yapıp kayıt alabilecekmiş falan offff ne zor şey bilmediğin anlamadığın bir konu da araştırma yapmak. araba istiyorum deseydi daha az stres olurdum her halde denemeden kasıt Fatihi mi yoksa anfiyi mi 2002 de öğrenciyken maison gitarım ve marshall amfim vardı birde distörşın pedalı. Tabi daha neler çıkmıştır ben o zamanlarda kaldım. Yıkardık ortalığı. Geceleri kulaklıkla çalardık gündüz ver coşkuyu marshala Yorum bağlantısı
Deniz Kom 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Bendeki seti sattım ama Yamaha Pacifica güzel bir başlangıç gitarıdır. Orta seviyeye kadar idare eder. Ben depresyonlu bir dönemimde alıp, kafayı düzelttikten sonra Blues çalmayı öğrenmek isteyen birisine satmıştım, hocası resmen konuşturmuştu Yamaha gitarımı. Amfi olarak da f/p olarak test edip önerebileceğim Blackstar IDCore V2, alet çok fazla manipulasyona yanıt verip, uzun süreli ve çeşitli ihtiyaçlara cevap oluyor. Çevredekilerin akıl sağlığı açısından bir adet de referans kulaklık şart. Tabi yanında bir adet de kulaklık amfisi ile alınırsa hem kolaylık hem de mutlak sessizlik sağlıyor. 3 saat önce tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: 2002 de öğrenciyken maison gitarım ve marshall amfim vardı birde distörşın pedalı. Tabi daha neler çıkmıştır ben o zamanlarda kaldım. Yıkardık ortalığı. Geceleri kulaklıkla çalardık gündüz ver coşkuyu marshala Oo akdeniz akşamları 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce https://cangozmuzik.com.tr/urun/Line-6-Sonic-Port-Mobil-Ses-Karti-2303?srsltid=AfmBOoodLEcGeNQ0h1-pgMXOAUB2b-ocn98dZS4lwhBl_wIwnS2VrFN3ZU4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: Çağlar Abinin oğlanın kornayı dürterken videosu duruyor, çektiğim fotolardan var mı elinde örnek bende hafıza patates bu aralar 2012li benimki, ciddiye alıyor basketbolu ama pek bir numara çıkar mı emin değilim. eve gidince bulayım bir kaç tane Deniz Kom yazdı: Bendeki seti sattım ama Yamaha Pacifica güzel bir başlangıç gitarıdır. Orta seviyeye kadar idare eder. Ben depresyonlu bir dönemimde alıp, kafayı düzelttikten sonra Blues çalmayı öğrenmek isteyen birisine satmıştım, hocası resmen konuşturmuştu Yamaha gitarımı. Amfi olarak da f/p olarak test edip önerebileceğim Blackstar IDCore V2, alet çok fazla manipulasyona yanıt verip, uzun süreli ve çeşitli ihtiyaçlara cevap oluyor. Çevredekilerin akıl sağlığı açısından bir adet de referans kulaklık şart. Tabi yanında bir adet de kulaklık amfisi ile alınırsa hem kolaylık hem de mutlak sessizlik sağlıyor. yakın zamanda mı sattınız takım olarak kaça gitti deneme için gittiğimiz kurslar Blackstar IDCore 10 V4 bu modeli tavsiye ediyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Oo akdeniz akşamları HAyır ya fade to black, sepultra vs. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: eve gidince bulayım bir kaç tane yakın zamanda mı sattınız takım olarak kaça gitti deneme için gittiğimiz kurslar Blackstar IDCore 10 V4 bu modeli tavsiye ediyor CORT marka alabilirsiniz. dünyadaki en büyük üreticilerden birisi artık. amazon da vardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: Çağlar Abinin oğlanın kornayı dürterken videosu duruyor, çektiğim fotolardan var mı elinde örnek bende hafıza patates bu aralar 2012li benimki, ciddiye alıyor basketbolu ama pek bir numara çıkar mı emin değilim. bu belki bir şeyler hatırlatır Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yakın zamanda mı sattınız takım olarak kaça gitti deneme için gittiğimiz kurslar Blackstar IDCore 10 V4 bu modeli tavsiye ediyor Çok da yakın zamanda denemez. Neredeyse 3 seneye yakın olacak. Dolar hesabıyla satmıştım. Bugünün kuruna çevirirseniz 15000 TL flan ediyor. Ürünlerin piyasası da set olarak aşağı yukarı o şekilde 2. elde. Eğer lambalı amfi ya da üst segment Marshall alınmayacaksa IDCore amfiler son derece yeterli ve başarılı. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: eve gidince bulayım bir kaç tane yakın zamanda mı sattınız takım olarak kaça gitti deneme için gittiğimiz kurslar Blackstar IDCore 10 V4 bu modeli tavsiye ediyor Bu ilan fena değil, https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-muzik-muzik-aletleri-yamaha-pacifica-012-fender-amfi-bol-ekstrali-1261752161/detay 1 saat önce tarihinde Deniz Kom tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts