İçeriğe Yönlendir

98 CL Sigorta Kutusu

Hakan Akbaba

Recommended Posts

Hakan Akbaba

Merhabalar,
98 model aracımın sigorta kutusu yine sorun çıkarmaya başladı. Daha önce devir saati, camlar vs çalışmadığı için  kendim söküp lehim çatlaklarını gidermiştim ve düzelmişti. Bi süredir uzun farlar yanmamaya başladı. Bir de klima ve havalandırma da çalışmıyor. Ben de söktüm yine bi elden geçiredim. Uzun farlar düzeldi bu sefer de benzin pompası devreye girmiyor. 20 amperlik başka bir soketten paralel bağlantı yaptım şimdilik çalışıyor ama bu sigorta kutusunu çıkmacılarda da bulamıyorum. Keşke olsa da sıfırını alsam.

Sizlerin bildiği sıfır satan ya da çıkma bulabileceğim bir yer var mı?
Sigorta kutusu seri no:
96AG14A073EB
18/07/1997

Forumda muhakkak bilen birileri vardır. Mehmet ustam buralarda mı bilmiyorum ama bu sigorta seri numaralarının sonundaki EB-DB-CB gibi seri farklılıkları var hepsi de 98 model araçlara ait. Bu farklılıkların anlamını nasıl öğrenebiliriz? Birkaç yerde 96AG14A073DB olanını buldum ama uyum sağlar mı bilmiyorum. Benimki klimalı model.

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirm.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gagılda arasford araştırın sahibi Soner bey, iletişime geçin. vardır yoktur bulunur bulunmaz size gerçek bilgileri verir. online satın alım da yapabilirsiniz yeri belli esnaftır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

klimalı sigorta kutusu bulunmaz hint kumaşı bu araçlarda. çıkması bile kolay kolay bulunmuyordu. klimasız olsa sıfırları piyasada bolca vardı.

sigorta kutusu nasıl tamir edildi, katlamnlara ayrıldı mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...