Yahya Melih Ayaksız 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İyi forumlar. Abd de youtuberlar hurdalık gezip parçaları kendi söküp kendi arabalarını topluyor. İstanbulda da bu tip parçayı kendin bul sök gibi bir yer varmı? Webten ilanlara bak demeyin. Çıkma sinyal kolu ilanlarına bakmıştım, 0 parçanın 3/4 ü çıkma fiyat çekiyorlar nette. Şimdi de kapı kulbu güneşlik vs lazım yine çıkma fiyatları çok anormal. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sayılır. Hyundai arabam varken defolu ihracat arabalarının bulunduğu bir hurdalıktan parça sökerdim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce insanlar (sökecek olanlar) pislik olduğu için ve arazi de ülkede altın değerinde olduğu için bence yok. Bu nedenle çıkmacılar genelde kendi söker çünkü diğer parçaları kırmadan sökmek gerekir. Aslında amerikada da öyledir. Junkyard a gittiğinde adam herşeyi elletmez. ama aramana izin verebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Var ama özel şirketlere ait. Parça satışı yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bizim gibi bir ülkede ortada kimse birşey bırakmaz diye düşünüyorum. Bir civata bile bırakmaz bizimkiler. 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce O zaman bir şekilde hurdacıda yatan bir araca denk gelip konuşup sökmek lazım. Bir kapı kilidi çıkması 2-3000 tl çok fazla. Ben bu paralara bunları nasıl satıyorlar merak ediyorum. Ya eldeki malın kıymetini bilemeden çok fiyat çekip satamıyorlar ya da kimse araştırmadan alıp geçiyor Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hurdası bile kıymetli olduğu için o işi cikmacilar yapıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Yahya Melih Ayaksız yazdı: O zaman bir şekilde hurdacıda yatan bir araca denk gelip konuşup sökmek lazım. Bir kapı kilidi çıkması 2-3000 tl çok fazla. Ben bu paralara bunları nasıl satıyorlar merak ediyorum. Ya eldeki malın kıymetini bilemeden çok fiyat çekip satamıyorlar ya da kimse araştırmadan alıp geçiyor sıfır fiyatına bakıyorlar. Yan sanayi fiyatına bakıyorlar. Sonra da çıkma parçata fiyat biçiyorlar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cikmaci İlanlarinda kupasıni görüp gittiğim arabadan ESP sensörünu cikmaciya yerini tarif edip söktürdüm. Parçanın ne olduğunu bilmediği için fiyat bicemedi. Bı kaç cikmaciya sordu parçayı onlar da bilemedi. Sonunda ben parçanın ne olduğunu söyledim de fiyat biçti:) Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Cikmaci İlanlarinda kupasıni görüp gittiğim arabadan ESP sensörünu cikmaciya yerini tarif edip söktürdüm. Parçanın ne olduğunu bilmediği için fiyat bicemedi. Bı kaç cikmaciya sordu parçayı onlar da bilemedi. Sonunda ben parçanın ne olduğunu söyledim de fiyat biçti:) Fiyat ne cikti en son 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce dün burada bir indirim mağazasına gittim. 1000 dolarlık ürün 180 dolara düşmüş. Türkiyede böyle şeyler. yok. Bindirimden indirim bizdekiler. Çıkmacı da bakar sıfırı 10 bin lira, sana 5 bin der.. sen ona o sana bakarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Çıkmacı da bakar sıfırı 10 bin lira, sana 5 bin der.. sen ona o sana bakarsınız. hocam uzun zamandır çıkmacıya gitmediniz sanırım, tam tersi sıfırı 5 ise 10 der Tansu Kalafatoğlu yazdı: Var ama özel şirketlere ait. Parça satışı yapıyorlar nerede? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hocam uzun zamandır çıkmacıya gitmediniz sanırım, tam tersi sıfırı 5 ise 10 der nerede? yani o da var doğru. Yorum bağlantısı
Recommended Posts