İçeriğe Yönlendir

Epttavm Fiyat Karşılaştırması

Oğuzhan Çakır

Recommended Posts

Oğuzhan Çakır

Birkaç gündür ayakkabı bakıyorum online da bir markada farklı farklı modellerde X sitede 7-15 k iken epttavm'de 3-4 belki 2.5k acaba bı sorun mu var ? Veya bu fiyatlar neden daha ucuzdur? 

Screenshot_2025-08-12-21-29-41-709_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-08-12-21-29-48-056_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-08-12-21-28-27-240_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-08-12-21-30-07-443_com.android.chrome.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ne olmuş bu fiyatlar böyle.. 

Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala :)

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Birebir aynısı sahte stanley termos satılıyor. Hem de hepsiburada ve n11’de

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Birebir aynısı sahte stanley termos satılıyor. Hem de hepsiburada ve n11’de

Acaba bunlar da mı öyle diye düşünüyorum. PTTavm de farklı satıcılar var sonuçta 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzhan Çakır yazdı:

epttavm'de

aşırı temkinli olmalı o sitede 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzhan Çakır yazdı:

Acaba bunlar da mı öyle diye düşünüyorum. PTTavm de farklı satıcılar var sonuçta 

yorumlarına bakın. Birkaç kullanıcı ayıkıyor ve yazıyor. Yorum yoksa almayın zaten. 

o satıcının yorumları ama

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yorumlarına bakın. B

kötü yazarsan yyaımlanmıyor kavga ile iade etti isen yayınlanmıyor, düşük not tıklarsan h,iç yayınlanmıyor. isveçte nasıl bilmem 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Zamanın birinde xyz sitesinden böyle 5k ucuz telefon aldım ertesi gün mesaj geldi telefonunuz şu kadar süre içinde kapanacak aldığınız yere başvurun diye çok fark varsa dikkat etmek lazım 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben hepsiburadaya yorum yaptım.. 

Yorumun başında ürünü övdüm. Çok sessiz, ışığı iyi. falan filan dedim. 

İkinci cümlede ancak paketleme berbattı, bu ürün zarar görmeden eve kadar nasıl geldi şaşkınım dedim.. Ezilen paketin fotoğraflarını da yüklemiştim. 

Mesajın ikinci kısmını silip ilk cümleyi yayınladılar..  

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kötü yazarsan yyaımlanmıyor kavga ile iade etti isen yayınlanmıyor, düşük not tıklarsan h,iç yayınlanmıyor. isveçte nasıl bilmem 

evet biliyorum ama nedense bunu yayınlamışlar

IMG_6861.png

IMG_6860.png

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala :)

Doktorlar sana ayçiçek yağını yasaklamadı mı

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Mehmet Ozyurek yazdı:

Cimri :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Yaşını da dikkate alırsak yasaklanmış olmalı bencede

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sahte ürün satıyorlardır. Bunlar pazar yeri sonuçta. Amazon'dan almadıktan sonra her yere şüphe ile yaklaşıyorum artık.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Yaşını da dikkate alırsak yasaklanmış olmalı bencede

Doktor bana sen hastasın dediğinden beri zeytinyağı ve tereyağı yiyorum. Ayçiçeği yasakladık evde

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Sahte ürün satıyorlardır. Bunlar pazar yeri sonuçta. Amazon'dan almadıktan sonra her yere şüphe ile yaklaşıyorum artık.

Arkadaşa kaçak Redmi geldi ithalatçı garantili adı altında. Kaçakçılık da sahtecilik de çok bu sitede. Bu konuda hepsiburada iyi. 

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Ozyurek yazdı:

hani amazondan 260 tl ye aldığımız hint ayakkabıları varya onlar 3000 tl olmuş 2 senede. avrupadaydım geçen, N yazılı ayakkabnılar 40 ile 120 euro arasında satılıyordu. bu paralarla buradan bunlar alınmamalı. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben hepsiburadaya yorum yaptım.. 

Yorumun başında ürünü övdüm. Çok sessiz, ışığı iyi. falan filan dedim. 

İkinci cümlede ancak paketleme berbattı, bu ürün zarar görmeden eve kadar nasıl geldi şaşkınım dedim.. Ezilen paketin fotoğraflarını da yüklemiştim. 

Mesajın ikinci kısmını silip ilk cümleyi yayınladılar..  

aralara serpitirseydin.   "paketlemenin ışığı harikaydı arkası görünüyrodu" filan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Hepsiburada'da 2-3 yıl önce uygun fiyata forma almıştım fakat ürün replika çıktı geri iade edip hepsiburada ya bildirdim. Mağazayı kapattılar. Daha sonra yine uygun fiyata buldum aldım ama bu kez orjinal çıktı. Ucuz olması sahte olacağı anlamına gelmiyor. Önemli olan böyle olması durumunda rahatlıkla iade edilebiliyor mu? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Doktor bana sen hastasın dediğinden beri zeytinyağı ve tereyağı yiyorum. Ayçiçeği yasakladık evde

Ben sıvı yağları bıraktım, halis tereyağına devam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Yoo öyle bir yasak yok.. 

Ali Darbaz yazdı:

O doktorlar geçmişte tereyağını da yasaklamıştı.. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

tohum yağlarınn enflamatuar yani iltihap kaynağı olduğunu gösteren ciddi araştırmalar var. uydurma değil yani. en iyi yağ kuyruk yağı, tereyağı sonra meyve yağları. doğan zeytin yağları, hindistan cevizi yağı ve avakado yağları. israrla isteyiniz.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağrı Alaf yazdı:

Arkadaşa kaçak Redmi geldi ithalatçı garantili adı altında. Kaçakçılık da sahtecilik de çok bu sitede. Bu konuda hepsiburada iyi. 

Hb den iki tane xioami aldım. Uzun yıllardır kullanıyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta xioami Türkiye olması. 

Doğan Arşiray yazdı:

. doğan zeytin

@Mehmet Ozyurekabi 25. kare var burada. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Oğuzhan Çakır yazdı:

Oğuzhan böyle paralel ithalat ile gelenlere bakıyorsan,Kadıköy postanenin arakasında Kadıköy çarşısı var içinde Kadıköy sneakers var oradan bu fiyatlardan da daha iyi deneyerek alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mehmet Yeter yazdı:

Hb den iki tane xioami aldım. Uzun yıllardır kullanıyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta xioami Türkiye olması. 

@Mehmet Ozyurekabi 25. kare var burada. 

fırsat karesi o.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Ahmet Türedi
    • Cihat Küçükay
  • Yeni Oluştur...