Oğuzhan Çakır 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Birkaç gündür ayakkabı bakıyorum online da bir markada farklı farklı modellerde X sitede 7-15 k iken epttavm'de 3-4 belki 2.5k acaba bı sorun mu var ? Veya bu fiyatlar neden daha ucuzdur? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ne olmuş bu fiyatlar böyle.. Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Birebir aynısı sahte stanley termos satılıyor. Hem de hepsiburada ve n11’de 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Birebir aynısı sahte stanley termos satılıyor. Hem de hepsiburada ve n11’de Acaba bunlar da mı öyle diye düşünüyorum. PTTavm de farklı satıcılar var sonuçta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: epttavm'de aşırı temkinli olmalı o sitede Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Acaba bunlar da mı öyle diye düşünüyorum. PTTavm de farklı satıcılar var sonuçta yorumlarına bakın. Birkaç kullanıcı ayıkıyor ve yazıyor. Yorum yoksa almayın zaten. o satıcının yorumları ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yorumlarına bakın. B kötü yazarsan yyaımlanmıyor kavga ile iade etti isen yayınlanmıyor, düşük not tıklarsan h,iç yayınlanmıyor. isveçte nasıl bilmem 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Zamanın birinde xyz sitesinden böyle 5k ucuz telefon aldım ertesi gün mesaj geldi telefonunuz şu kadar süre içinde kapanacak aldığınız yere başvurun diye çok fark varsa dikkat etmek lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ben hepsiburadaya yorum yaptım.. Yorumun başında ürünü övdüm. Çok sessiz, ışığı iyi. falan filan dedim. İkinci cümlede ancak paketleme berbattı, bu ürün zarar görmeden eve kadar nasıl geldi şaşkınım dedim.. Ezilen paketin fotoğraflarını da yüklemiştim. Mesajın ikinci kısmını silip ilk cümleyi yayınladılar.. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kötü yazarsan yyaımlanmıyor kavga ile iade etti isen yayınlanmıyor, düşük not tıklarsan h,iç yayınlanmıyor. isveçte nasıl bilmem evet biliyorum ama nedense bunu yayınlamışlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne olmuş bu fiyatlar böyle.. Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala Doktorlar sana ayçiçek yağını yasaklamadı mı 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne olmuş bu fiyatlar böyle.. Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala Cimri 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Doktorlar sana ayçiçek yağını yasaklamadı mı Yaşını da dikkate alırsak yasaklanmış olmalı bencede Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sahte ürün satıyorlardır. Bunlar pazar yeri sonuçta. Amazon'dan almadıktan sonra her yere şüphe ile yaklaşıyorum artık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Yaşını da dikkate alırsak yasaklanmış olmalı bencede Doktor bana sen hastasın dediğinden beri zeytinyağı ve tereyağı yiyorum. Ayçiçeği yasakladık evde Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Sahte ürün satıyorlardır. Bunlar pazar yeri sonuçta. Amazon'dan almadıktan sonra her yere şüphe ile yaklaşıyorum artık. Arkadaşa kaçak Redmi geldi ithalatçı garantili adı altında. Kaçakçılık da sahtecilik de çok bu sitede. Bu konuda hepsiburada iyi. 3 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne olmuş bu fiyatlar böyle.. Seviyorum kendimi, ayakkabıyı da ayçiçek yağı gibi ucuz buldukça alıyorum. Giymediğim ayakkabılarım var hala hani amazondan 260 tl ye aldığımız hint ayakkabıları varya onlar 3000 tl olmuş 2 senede. avrupadaydım geçen, N yazılı ayakkabnılar 40 ile 120 euro arasında satılıyordu. bu paralarla buradan bunlar alınmamalı. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben hepsiburadaya yorum yaptım.. Yorumun başında ürünü övdüm. Çok sessiz, ışığı iyi. falan filan dedim. İkinci cümlede ancak paketleme berbattı, bu ürün zarar görmeden eve kadar nasıl geldi şaşkınım dedim.. Ezilen paketin fotoğraflarını da yüklemiştim. Mesajın ikinci kısmını silip ilk cümleyi yayınladılar.. aralara serpitirseydin. "paketlemenin ışığı harikaydı arkası görünüyrodu" filan... 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hepsiburada'da 2-3 yıl önce uygun fiyata forma almıştım fakat ürün replika çıktı geri iade edip hepsiburada ya bildirdim. Mağazayı kapattılar. Daha sonra yine uygun fiyata buldum aldım ama bu kez orjinal çıktı. Ucuz olması sahte olacağı anlamına gelmiyor. Önemli olan böyle olması durumunda rahatlıkla iade edilebiliyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Doktor bana sen hastasın dediğinden beri zeytinyağı ve tereyağı yiyorum. Ayçiçeği yasakladık evde Ben sıvı yağları bıraktım, halis tereyağına devam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Doktorlar sana ayçiçek yağını yasaklamadı mı Yoo öyle bir yasak yok.. Ali Darbaz yazdı: Doktor bana sen hastasın dediğinden beri zeytinyağı ve tereyağı yiyorum. Ayçiçeği yasakladık evde O doktorlar geçmişte tereyağını da yasaklamıştı.. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce tohum yağlarınn enflamatuar yani iltihap kaynağı olduğunu gösteren ciddi araştırmalar var. uydurma değil yani. en iyi yağ kuyruk yağı, tereyağı sonra meyve yağları. doğan zeytin yağları, hindistan cevizi yağı ve avakado yağları. israrla isteyiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Arkadaşa kaçak Redmi geldi ithalatçı garantili adı altında. Kaçakçılık da sahtecilik de çok bu sitede. Bu konuda hepsiburada iyi. Hb den iki tane xioami aldım. Uzun yıllardır kullanıyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta xioami Türkiye olması. Doğan Arşiray yazdı: . doğan zeytin @Mehmet Ozyurekabi 25. kare var burada. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Acaba bunlar da mı öyle diye düşünüyorum. PTTavm de farklı satıcılar var sonuçta Oğuzhan böyle paralel ithalat ile gelenlere bakıyorsan,Kadıköy postanenin arakasında Kadıköy çarşısı var içinde Kadıköy sneakers var oradan bu fiyatlardan da daha iyi deneyerek alabilirsin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hb den iki tane xioami aldım. Uzun yıllardır kullanıyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta xioami Türkiye olması. @Mehmet Ozyurekabi 25. kare var burada. fırsat karesi o. Yorum bağlantısı
Recommended Posts