Bekir Çelik 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba abiler. Forumda benzer konuları var ama daha özel bir istek olacağı için ayrı konu açmak durumunda kaldım. Ev aldığım için araçsız kaldım, motosikletle işe gidip geliyorum. Burada motosiklete en fazla 6 ay binebiliyorsunuz soğuktan. 350-450 bin bandında, tam otomatik, klimalı, hatchback bir araç düşünüyoruz. Ev alırken borçlandığım için beni çok sanayiye düşürmeyecek bir araç istiyorum. Ekseriyetle eşim kullanacak. Bir de ayda bir defa beni Adana'ya götürüp getirmesi lazım sağ salim. Aklımdaki araçlar (şanzımanları hakkımda bilgim yok): -Panda 1.2 (Şehirlerarası gider gelir mi o düşündürüyor. Yoksa tam bayan arabası.) -Palio 1.2 Speedgear (CVT şanzıman diye biliyorum.) -Fusion 1.4 TDCi (Yılların özlemi benim için, memur jipi.) -Opel CDTI (Opel'e bulaşma diyenler çok etrafımda.) Maddi limitim olmasa Jazz CVT alır geçerdim. Renault Clio 1.4 otomatikler için ne dersiniz mesela? Chevrolet HB grubu için ya da? Şimdiden teşekkür ederim paylaşımlarınız için. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok eski arabalar. bunları alıcaksanız ustanıza danışın. hangi arabadan daha iyi anlıyor ise onu alın. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce nissan almera 1.6 tam otamatik alırdım daha önce aldık çok bozulacak bir araba değil 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şöyle bir şey nasıl? Kardeşim kullandı çok memnundu. Örnek ilan; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-masrafsiz-aile-araci-1232352451/detay Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yani citroen C4 diyebilirim. Hanım 3 senedir biniyor, bir kere şanzıman sorunu yaşadık yağını değiştirdik sorun geçti. onun dışında şehir içi aktif kısa mesafede olsa eşim kullanıyor şükür bir sorunumuz yok ama biz şehir içinde benzin ile biniyoruz. Fiyatları donanımlarına göre cazip oluyor... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Renault Clio 1.4 1.6 olsun. gayet iyi idi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts