İçeriğe Yönlendir

Tam Otomatik & Hatchback & 450 Bin Üst Limit

Bekir Çelik

Recommended Posts

Bekir Çelik
Murat Ersel Çevik yazdı:

1261434785 Sarı sayfa da ilanımı inceleyin. 

İçimi gıdıklamadı desem yalan olur. :) %90 hanım kullanacak. 265 beygiri çocuklarla aynı arabada (ben olmadan) düşünmek istemiyorum.

Ali Darbaz yazdı:

Miss gibi Citroen C3 1.4 vti var. Yağınıda yeni koydum. 630000 tl den bırakırım.

Ali hocam, bana C3 demeyin. :) Hanım da görmek istemez. Kötü anılarımız var. 1 ay önce motor alev aldı, 100 binlik olduk. 1.4 dizel. Emanet araçtı.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Bekir Çelik yazdı:

İçimi gıdıklamadı desem yalan olur. :) %90 hanım kullanacak. 265 beygiri çocuklarla aynı arabada (ben olmadan) düşünmek istemiyorum.

Ali hocam, bana C3 demeyin. :) Hanım da görmek istemez. Kötü anılarımız var. 1 ay önce motor alev aldı, 100 binlik olduk. 1.4 dizel. Emanet araçtı.

Dizel araba nasıl yanar ya. Büyük bir ihtimalle motor kaputu yalıtımı , ısı kalkanı olmayan turbo borusunun üzerine düşmüştür. Normalde orada ısı kalkanı var turbonun ve ve manifoldun üzerinde. Zamanla yıpranınca sahipleri yenisini takmıyor. Motor kaputu yalıtımı da aşağı sarkarsa tutuşabiliyor.

Merak etmeyin ben kendi C3 arabamdaki motor kaputu yalıtımını söktüm. Motora düşüp de yanacak bir şey yok.

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

1.4 dizellerde enjektorler oringten mazot kaciriyor zamanla. 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
Mertol Kip yazdı:

Yazık oldu bu markaya ve bu arabalara...

Avrupa da hala ciddi bir binici kitlesi var. O sayede hala sıfır parçalara ulaşılıyor. Türkiye’de maalesef birçok marka gibi önyargı kurbanı. 

Bekir Çelik yazdı:

Benim de eşim ve oğlum kullanıyor. Şükür hiç sıkıntı yaşanmadı.  2002 olmasına rağmen esp dahi mevut.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...