İçeriğe Yönlendir

Araba İle Avrupa'ya Gitmek (Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Makedonya, Üsküp)

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Fatih Keskin

dinlediğimiz diğer gezilerden çok daha huzurlu geldi bana sınırda kavga yok araba çektirmek yok size bi Umut yazıyorum hocam

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Fatih Keskin yazdı:

dinlediğimiz diğer gezilerden çok daha huzurlu geldi bana sınırda kavga yok araba çektirmek yok size bi Umut yazıyorum hocam

En çok beklediğimiz sınır Yunan Sınırı idi. Ama kavga gürültü yoktu Fatih Başkan. Umut ayrı kategoride. :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Canlı yayın yapmıştık.

Tabela okumaya hiç heves etme.. :)  Başa bela..

Senin corsa'da var mıydı bilmiyorum ama.. 

Bendekinde var.. her marşta kapatıyorum.. sadece sesi kesiyor. ekranda yine var.. 

Qashqai de ses yok. ama ekranda sürekli yanıp sönüyor.. Görmek istemiyorsan her seferinde menüden kapatmak gerekiyor.. 

Hocam yurt dışında elektriği nasıl aldın.. Bizdeki gibi uygulama mı kurdun.. Onu tam anlayamadım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Mehmet Ozyurek yazdı:

Tabela okumaya hiç heves etme.. :)  Başa bela..

Senin corsa'da var mıydı bilmiyorum ama.. 

Bendekinde var.. her marşta kapatıyorum.. sadece sesi kesiyor. ekranda yine var.. 

Qashqai de ses yok. ama ekranda sürekli yanıp sönüyor.. Görmek istemiyorsan her seferinde menüden kapatmak gerekiyor.. 

Hocam yurt dışında elektriği nasıl aldın.. Bizdeki gibi uygulama mı kurdun.. Onu tam anlayamadım. 

Tabela okuma otoyollarda işe yarıyor. Corsa’da vardı, Mokka’da da var.

Yurt dışında elektriği almak için aynı bizim gibi uygulama kurup kredi kartı bilgisini giriyorsun abi. Fark yok, Türkçe dil seçeneği yok. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: şanslı /şansız tesadüf olmuş ama iyi olmuş kapıda arıza vermesi , yollarda perişan olmaktan iyidir. üsküpte  neden bu kadar çok heykel yapılmış son zamanlarda?

vesile ile dedemin vakti zamanında müdürü olduğu okulu bulursam bir üsküp yolu gözkür bana nostalji olarak 

Cumhurbaşkanlarından birisi turist çekmek için yaptırmış. Hatta o kadar çok yaptırmış ki, nüfus sayımlarında heykelleri de sayıyorlar demişti kaldığımız otelin görevlisi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...