Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce dinlediğimiz diğer gezilerden çok daha huzurlu geldi bana sınırda kavga yok araba çektirmek yok size bi Umut yazıyorum hocam 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: dinlediğimiz diğer gezilerden çok daha huzurlu geldi bana sınırda kavga yok araba çektirmek yok size bi Umut yazıyorum hocam En çok beklediğimiz sınır Yunan Sınırı idi. Ama kavga gürültü yoktu Fatih Başkan. Umut ayrı kategoride. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Canlı yayın yapmıştık. Tabela okumaya hiç heves etme.. Başa bela.. Senin corsa'da var mıydı bilmiyorum ama.. Bendekinde var.. her marşta kapatıyorum.. sadece sesi kesiyor. ekranda yine var.. Qashqai de ses yok. ama ekranda sürekli yanıp sönüyor.. Görmek istemiyorsan her seferinde menüden kapatmak gerekiyor.. Hocam yurt dışında elektriği nasıl aldın.. Bizdeki gibi uygulama mı kurdun.. Onu tam anlayamadım. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tabela okumaya hiç heves etme.. Başa bela.. Senin corsa'da var mıydı bilmiyorum ama.. Bendekinde var.. her marşta kapatıyorum.. sadece sesi kesiyor. ekranda yine var.. Qashqai de ses yok. ama ekranda sürekli yanıp sönüyor.. Görmek istemiyorsan her seferinde menüden kapatmak gerekiyor.. Hocam yurt dışında elektriği nasıl aldın.. Bizdeki gibi uygulama mı kurdun.. Onu tam anlayamadım. Tabela okuma otoyollarda işe yarıyor. Corsa’da vardı, Mokka’da da var. Yurt dışında elektriği almak için aynı bizim gibi uygulama kurup kredi kartı bilgisini giriyorsun abi. Fark yok, Türkçe dil seçeneği yok. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cenk Hocam.. Xiaomi tıkla mükemmel bir alet.. 1 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şanslı /şansız tesadüf olmuş ama iyi olmuş kapıda arıza vermesi , yollarda perişan olmaktan iyidir. üsküpte neden bu kadar çok heykel yapılmış son zamanlarda? vesile ile dedemin vakti zamanında müdürü olduğu okulu bulursam bir üsküp yolu gözkür bana nostalji olarak Cumhurbaşkanlarından birisi turist çekmek için yaptırmış. Hatta o kadar çok yaptırmış ki, nüfus sayımlarında heykelleri de sayıyorlar demişti kaldığımız otelin görevlisi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: yurt dışında elektriği nasıl aldın çoştun lem Yorum bağlantısı
Recommended Posts