Avni Karataş Dün saat 14:15 Paylaş Dün saat 14:15 Hayırlı günler herkese. Aracımı yeni satın aldım. KİA Sportage 2.0 CRDİ 2009 model. Dün yağ filtre bakımı yaptırdım. Resimdeki gibi yağ seviyesi bu sabah kontrol edeyim dedim. Sanki biraz fazlaymış gibi geldi problem olur mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 14:49 Paylaş Dün saat 14:49 Akşamdan sabaha süzülen yağ ile bir miktar yükselme normaldir. Doğru yağ kontrolü, motor stop ettikten 5-10dk sonra yapılanıdır. 2 Yorum bağlantısı
Avni Karataş 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Sani Gerşon yazdı: Akşamdan sabaha süzülen yağ ile bir miktar yükselme normaldir. Doğru yağ kontrolü, motor stop ettikten 5-10dk sonra yapılanıdır. O zaman bu resimdeki yağ miktarına normal diyebilir miyiz? Bir müdahale de bulunmama gerekte kalmıyor. Yorum bağlantısı
Avni Karataş 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Sani Gerşon yazdı: Yok, bence gayet normal. Teşekkürler. İnanın ustaya şu durumu anlatmak bana stres yaratıyordu:) Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce yağ çubuğu ne faydalı birşeymiş, lazım olunca anladım. yeni superb e çubuk koymamışlar, tsi yağ eksiltince dijitale güvenmeyip manuel bakmak istiyorum ama olmuyor maalesef. 😁 Yeni araç neden yağ eksiltiyor, o başka bir muamma. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Yağ çubuğu koymayarak neyi başardılar yani . Araba hangi yönden daha iyi oldu ? Şaşıyorum bu mühendislere almanyadada mı sahte diploma işi var nedir 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Gök yazdı: Yağ çubuğu koymayarak neyi başardılar yani . Araba hangi yönden daha iyi oldu ? Şaşıyorum bu mühendislere almanyadada mı sahte diploma işi var nedir Yok efendim çubuğum kırıldı, vay benim çubuğum oturmuyor, yağ kaçırıyor diye gelen olmasın istemişlerdir. Aynı zamanda buradan contamıza güveniyoruz bizde kaçak/eksilme olmaz mesajı da çıkar 😂 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Gök yazdı: Yağ çubuğu koymayarak neyi başardılar yani . Araba hangi yönden daha iyi oldu ? Şaşıyorum bu mühendislere almanyadada mı sahte diploma işi var nedir yağ seviyesini sensörle ölçüyoruz, birde D segmenti araçta çubuğa masraf etmeyelim demişler sanırım Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Erhan Doruk yazdı: yağ çubuğu ne faydalı birşeymiş, lazım olunca anladım. yeni superb e çubuk koymamışlar, tsi yağ eksiltince dijitale güvenmeyip manuel bakmak istiyorum ama olmuyor maalesef. 😁 Yeni araç neden yağ eksiltiyor, o başka bir muamma. Yine mi yağ eksiltiyor bu TSI’lar. 15 senedir müzmin hale gelmiş sorun halen çözülemedi. Küçük hacimli turbo beslemeli motor ❌ Yüksek hacim safkan atmosferik motor ✅ (Cüzdan ilkini, kalp 2. yi tercih eder. 😃) Yorum bağlantısı
Recommended Posts