Metin Uzunoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Arkadaşlar merdiven galeri boşluğuna 5~6 m uzunluğunda 50~60 cm aralıklarla sarkan iki kademeli (komitatör) darbe anahtarlı lamba yaptırmak istiyorum. İçlerinde normal e27 veya e14 duylu ampul olacak. Lamba takılan fanuslar şeffaf, opak olabilir, şekil olarak takıntım yok. Aklımdan geçenin resmini çizdim bana yol gösterecek mümkünse nokta atışı önerileri bekliyorum. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Lamba işini İstanbula geldiğimde halletmek istiyorum o yüzden nokta atışı öneriler bekliyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz Muhtemelen hafta içi olacak, başka yerler varsa beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Lamba işini İstanbula geldiğimde halletmek istiyorum o yüzden nokta atışı öneriler bekliyorum. Babam eski avize imalatçısıydı bu tür iş yaptıracağın yer Kuledibi esnafı. Galata Kulesi’nin altında Kuledibi sokağın oralara dolaş. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz Sanko diyorum ben de. Neredeyse tamamı imalatçı, çeşit bol fiyatlar uygun. Hatta Bauhaus ve Koçtaş' a üretim yapan tedarikçiler var. Bana yakın Hocam. Hafta içi müsait olamam ama hafta sonu gelebilirseniz yardımcı olurum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts