Metin Uzunoğlu Perşembe 20:23 Paylaş Perşembe 20:23 Arkadaşlar merdiven galeri boşluğuna 5~6 m uzunluğunda 50~60 cm aralıklarla sarkan iki kademeli (komitatör) darbe anahtarlı lamba yaptırmak istiyorum. İçlerinde normal e27 veya e14 duylu ampul olacak. Lamba takılan fanuslar şeffaf, opak olabilir, şekil olarak takıntım yok. Aklımdan geçenin resmini çizdim bana yol gösterecek mümkünse nokta atışı önerileri bekliyorum. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 06:46 Yazar Paylaş Cuma 06:46 Lamba işini İstanbula geldiğimde halletmek istiyorum o yüzden nokta atışı öneriler bekliyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 07:04 Paylaş Cuma 07:04 sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 08:02 Yazar Paylaş Cuma 08:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz Muhtemelen hafta içi olacak, başka yerler varsa beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 08:49 Paylaş Cuma 08:49 Metin Uzunoğlu yazdı: Lamba işini İstanbula geldiğimde halletmek istiyorum o yüzden nokta atışı öneriler bekliyorum. Babam eski avize imalatçısıydı bu tür iş yaptıracağın yer Kuledibi esnafı. Galata Kulesi’nin altında Kuledibi sokağın oralara dolaş. 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Cuma 09:04 Paylaş Cuma 09:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sanko avizeciler sitesi unkapanı taksim yokuşunda avizeciler var ama pahalı ben olsam bauhaus'tan bakarım. bayrampaşa'da. bu tarz çeşitler de var. hafta içi olursa döner de yeriz Sanko diyorum ben de. Neredeyse tamamı imalatçı, çeşit bol fiyatlar uygun. Hatta Bauhaus ve Koçtaş' a üretim yapan tedarikçiler var. Bana yakın Hocam. Hafta içi müsait olamam ama hafta sonu gelebilirseniz yardımcı olurum. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Cuma 13:53 Paylaş Cuma 13:53 Şurada birkaç model var; https://salonavize.com/kure-seffaf-uzun-sarkit 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 15:57 Yazar Paylaş Cuma 15:57 (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Sanko diyorum ben de. Neredeyse tamamı imalatçı, çeşit bol fiyatlar uygun. Hatta Bauhaus ve Koçtaş' a üretim yapan tedarikçiler var. Bana yakın Hocam. Hafta içi müsait olamam ama hafta sonu gelebilirseniz yardımcı olurum. Tanıdık bildik bir yer varsa oraya gideyim. Cuma 15:57 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Cuma 19:56 Paylaş Cuma 19:56 Buraya bir bakın https://objexom.com/amorf-salon-yuvarlak-sarkit-avize?srsltid=AfmBOort_gTCX_vTcvBfbzPYo0HIHgt4qYXAfJ3xpHYPf5OIykHZlA2a 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) @Tansu Kalafatoğluve @Aydın Sertin önerilerileri doğrultusunda sanko avizeciler sitesinde 6~7 dükkan gezdikten sonra aranılan ürün bulunmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum, konu kapatılabilir. 14 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: @Tansu Kalafatoğluve @Aydın Sertin önerilerileri doğrultusunda sanko avizeciler sitesinde 6~7 dükkan gezdikten sonra aranılan ürün bulunmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum, konu kapatılabilir. Resim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Resim böyle bir şeydir. 55’ler mm mi cm mi hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Resim Sipariş üzerine imal ediliyor, 3 lü, 7 li ve 12 li tepsi, 7 li caka toplamda 4 avize/lamba aldım örnek olarak beğendiğimizin sarımsı olanını ekliyorum bizimkinin metal ve kablo kısımları siyah olacak. Tansu Kalafatoğlu yazdı: böyle bir şeydir. 55’ler mm mi cm mi hocam 55~60 cm dağınık serpiştirmeli olacak senin resimlerdeki gibi. 4 saat önce tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Sipariş üzerine imal ediliyor, 3 lü, 5 li ve 12 li tepsi, 7 caka toplamda 4 avize/lamba aldım örnek olarak beğendiğimiz sarımsı olanını ekliyorum bizimkinin metal ve kablo kısımları siyah olacak. Çoçukluk yıllarım aklıma geldi. Tatil zamanları babamın çalıştığı avize imalathanersinde onu seyrederdim. Hayatımda ilk döneride orda yemişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts