Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ben keyfi duruyorum ama tek avantajın ucuza dolması, oda 2026 da değişecek, 25+25 mi, sen onu en az 1 saat şarj yap, hele biraz çoğalında üstüne belirsiz süreli sırayıda ekle, daha uygulamada faal gidince pert şarj noktalarınıda ekleyeceğim, 2.5+2.5 saat olunca görüşürüz bende ise süre değişmez, 5 dk da dolum net 700 km menzil, öpüldün daha kalkışta sollandın cnm, byeeeeee Ben çişim geldiği için duruyom yalan yok. Hava sicak olunca cok su icip sonra wc ye tasiniyorum. Cek caklarina cevap vermiycem artik. Ali Darbaz yazdı: Elektrikli araba sayısı artıkca araplar petrolde indirim yapacağını düşünüyorum. Yanlış bir önermemi olur. Daha yeni 1 trilyon dolar kaptirdilar, fiyat falan düşmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de aynı düz mantığı elektrikliler arttıkça içten yanmalı araçların fiyatı için söylüyorum ama düşmüyor neden düşmüyor acaba? erken. Birden olması mümkün değil. Kaldıki hala daha net bir fikir yok. Her konu diken üstünde EV sayısı artınca petrol fiyatı elbette biraz düşer. Sonra da çıkarma masrafına değmez derler. Sabit kalır Mertol Kip yazdı: Ben çişim geldiği için duruyom yalan yok. Hava sicak olunca cok su icip sonra wc ye tasiniyorum. Cek caklarina cevap vermiycem artik. Daha yeni 1 trilyon dolar kaptirdilar, fiyat falan düşmez. haaaa menzil uzatmak için klima kapalı. Biz bu noktayı kaçırdık. Pardon Yorum bağlantısı
Recommended Posts