Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: 1955-1960 kore savaşından sağ çıkanlar hyundai samsung kurdu. Bizlerde sayende krizi aşar Yeni Türkiyenin büyük holdinglerini kurarız. Hayal et Kipçhip ve Darbaz motors… güzel ortaklık. Valla Ali dunya yansa umurumda olmaz, itfaiye erleri düşünsün bana ne. Evin altinda kilerim var, bahsettigin korunakli odanin yaninda, icinde makarna bulgur konserve falanda var, beni epey idare eder, pandeminin öğrettikleri bunlar... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: e bu araba 15.000 sürülecek. O fark kadar kâr kalmıyor mu ya hu? Bütçe. 1100 hadi diyelim 1200 ? Tansu Kalafatoğlu yazdı: selektör yapıp araçtan inip kitleyince farlar 30 saniye açık kalıyor. Audide bile vardı.. C5 gibi Audiyi de çok ararım gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Togg paralelinde B sınıfı bişey yapmalıydı Citroen ë-C3'e ne diyosun Corsa ve citroene bakacağpım bugün.. Ancak bu citroenin abuk subuk tasarım merakı bir tık öteye itiyor beni. Onur Demir yazdı: Ben biliyorum 2013 de böyleydi manzarası Böyle manzarası olan bir evi dün 47 milyona sattılar.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Audide bile vardı.. C5 gibi Audiyi de çok ararım gibi geliyor Bunu yapmayan araba var mı demiştim bende. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bunu yapmayan araba var mı demiştim bende. Cmaxte durdurup selektör yaparsanız aracın kısalar on beş saniye kadar açık kalıyor. Vay be ne özellikli aracım varmış. Bizde akıma uyalım satılık cemax. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bütçe. 1100 hadi diyelim 1200 ? Audide bile vardı.. C5 gibi Audiyi de çok ararım gibi geliyor 12 tane boyasız, 150 bin km altı hibrit. Gerçi 400.000 olsa nolur istanbul izmit sakarya https://shbd.io/s/f5ML0khp 1-1,2 milyon arası Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 tane boyasız, 150 bin km altı hibrit. Gerçi 400.000 olsa nolur istanbul izmit sakarya https://shbd.io/s/f5ML0khp 1-1,2 milyon arası Hangi modelden sonrta camları tek dokunuşta açılıyor bunun.. @Tansu Kalafatoğlu Aramayı yanlış yapmışsın len.. boyasız iki tane var orada.. Boyasızın birinde de 66 bin tramer var iki kaza var.. Nasıl olduysa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi modelden sonrta camları tek dokunuşta açılıyor bunun.. @Tansu Kalafatoğlu Aramayı yanlış yapmışsın len.. boyasız iki tane var orada.. Boyasızın birinde de 66 bin tramer var iki kaza var.. Nasıl olduysa. corolla'da hepsinde camlar tek dokunuş ve ışıklı. cross mu bu, ışık bile yok onda. dikişleri de fake diyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12 tane boyasız, Kaputu boyasız corolla çok az.. O kadar güvenliğe rağmen nasıl başarılıyor bu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaputu boyasız corolla çok az.. O kadar güvenliğe rağmen nasıl başarılıyor bu? sensörlerim de sensörlerim diyen tesla da çat diye vuruyor arkadan. corolla vurmuş çok mu sıradaki kötüleme cümlesi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa ve citroene bakacağpım bugün.. Ancak bu citroenin abuk subuk tasarım merakı bir tık öteye itiyor beni. Onların beğenmesi önemli Metin Akbal yazdı: Alana da varış saati dert oluyor gülü seven dikenine katlanır Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bütçe. 1100 hadi diyelim 1200 ? Konunun başında bu cümle tam olarak şöyle değil miydi? "Bütçe. 1000 hadi diyelim 1100" 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Onur Demir yazdı: Ben biliyorum 2013 de böyleydi manzarası Mertol Abinin hesap kitabı sayesinde TV yi çok şükela şekilde üniteye monte etmiştik. bak bak anılarım canlandı Bir de timsah modunu açtığımız dönemler vardı @Mertol Kip haftada bir kere "bodrumda isale hattı patladı" haberi görüyorum. isale hattını pimaştan döşemişler sanırım. su işini nasıl çözüyor bodrumlular Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Konunun başında bu cümle tam olarak şöyle değil miydi? "Bütçe. 1000 hadi diyelim 1100" Denizbank 2.90 dan kredi veriyor.. Muhtemelen şanzımanı olmayan bir şey alacağım.. İçimden gelen yağ çubuğununda olmaması.. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Denizbank 2.90 dan kredi veriyor.. Muhtemelen şanzımanı olmayan bir şey alacağım.. İçimden gelen yağ çubuğununda olmaması.. Allah gönlüne göre versin abi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: haftada bir kere "bodrumda isale hattı patladı" haberi görüyorum. isale hattını pimaştan döşemişler sanırım. su işini nasıl çözüyor bodrumlular Teyemmüm 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Konunun başında bu cümle tam olarak şöyle değil miydi? "Bütçe. 1000 hadi diyelim 1100" Aradan kac police pardon gun gecmis, ne var yani 2 saat önce tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaputu boyasız corolla çok az.. O kadar güvenliğe rağmen nasıl başarılıyor bu? Çok becerikli bayan sürücüler var geçen nşr corsa park ederken geri bires yerine d ye alıyor ve gaza basıyor, sonuç kaldırımı aşıp duvara vurdu. Sağ far kırıldı kaput eğildi karter muhafaza gitti. Allahtan airbag açmadı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: haftada bir kere "bodrumda isale hattı patladı" haberi görüyorum. isale hattını pimaştan döşemişler sanırım. su işini nasıl çözüyor bodrumlular Belediyesine soxam, Bodrum'un ayri soxam Milas'in ayri soxam. (Çözemiyorlar. Taşima su tankerle) Metin Uzunoğlu yazdı: Çok becerikli bayan sürücüler var geçen nşr corsa park ederken geri bires yerine d ye alıyor ve gaza basıyor, sonuç kaldırımı aşıp duvara vurdu. Sağ far kırıldı kaput eğildi karter muhafaza gitti. Allahtan airbag açmadı. Ben daha iyisini biliyorum, AVM otoparkinda Sifir Ford Ranger dingilini yamultanlari var shdjdjdjdjd Yorum bağlantısı
Recommended Posts