Ali Darbaz Dün saat 06:26 Paylaş Dün saat 06:26 Selim Bilgin yazdı: Tesla için referans olabilir. Hem hız var hem rakım artışı. Bolu-Ankara bu. Önüm boşaldıkça dip gaz. Arabada 2,5 kişi. Bagaj dolu. Bu kadar yakıyor. @Ali Darbaz @Tansu Kalafatoğlu @Abdussamed Acar Az yavaş sür ya o lastikle nasıl güveniyorsun kull yapısı falan filan gibi şeyler düşünmüyor musun. Frenleri de tutmuyormuş zaten Teslaların Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 09:28 Paylaş Dün saat 09:28 Tesla akıllanmış, Model3 lerin LR lerinde sinyal kolunu tekrar takmış. Neyse en azından rüzgara karşı işemeyi deneselerde üstleri pislenince vazgeçmeyi biliyorlar demekki. E bu da bir erdemdir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 09:29 Paylaş Dün saat 09:29 Yolculukta yan koltuğa yanlayanı beleş cuaraya yanlayanı gördüm de eve yanlayanda gördüm ya daha ne görecem? Ha uzaylılarla çay içme kaldı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:39 Paylaş Dün saat 11:39 Servet Aydın yazdı: Yolculukta yan koltuğa yanlayanı beleş cuaraya yanlayanı gördüm de eve yanlayanda gördüm ya daha ne görecem? Ha uzaylılarla çay içme kaldı Servet abi senin de bir türlü ziyarete gelemedim. Dükkandaki imkan ve kabiliyetlerini yerinde test etmek istemiştim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 11:52 Paylaş Dün saat 11:52 Ali Darbaz yazdı: Dükkandaki imkan ve kabiliyetlerini yerinde test etmek istemiştim. güzel maske. inanma, yanlıcak Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abi senin de bir türlü ziyarete gelemedim. Dükkandaki imkan ve kabiliyetlerini yerinde test etmek istemiştim. Atölye yatak odam. Misafir alanında çay kahve self servis bekleriz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Atölye yatak odam. Misafir alanında çay kahve self servis bekleriz Normal konvansiyonel arabalara lityum akü uygulaması yapıtın mu abi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: benim tango kırmızı Çok kötüsün biliyorsun dimi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Dizel de iyiymiş ya. Biz de dizel kullandık ama boşta bundan fazla yakıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Az yavaş sür ya o lastikle nasıl güveniyorsun kull yapısı falan filan gibi şeyler düşünmüyor musun. Frenleri de tutmuyormuş zaten Teslaların Ne var ki lastikte, mis gibi contisportcontact. Kimin freni tutmuyormuş? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Normal konvansiyonel arabalara lityum akü uygulaması yapıtın mu abi. Pahalı ve çalışma mantığı farklı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tamer Topaç yazdı: Çok kötüsün biliyorsun dimi. çok fena planlarım var ama kısmet... Servet Aydın yazdı: Pahalı ve çalışma mantığı farklı. 88 dönüm arazisi olana pahalı denemz ayıp Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 88 dönüm arazisi olana pahalı denemz ayıp 88 dönüm evin avlusu vardır onların. 1000 de. Rahat ol. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kısmet Tamam o iş bende o zaman . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çok fena planlarım var ama kısmet... Benim 1. veya 2. katta evim olsaydı iki sene önce sallardım kabloyu aşağıya Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim 1. veya 2. katta evim olsaydı iki sene önce sallardım kabloyu aşağıya tam apartmanın altında park yeri varsa köşeden aşağı kablo uzatılır. kanal ile kapatılır. oraya apartmanın cephe renginde minik kutu yapılır. kilit vurulur. istendiğinde oradan şarj edilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: tam apartmanın altında park yeri varsa köşeden aşağı kablo uzatılır. kanal ile kapatılır. oraya apartmanın cephe renginde minik kutu yapılır. kilit vurulur. istendiğinde oradan şarj edilir Kabloyu atıp geri toplasın ya nolacak.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 88 dönüm arazisi olana pahalı denemz ayıp Yerine göre o iş ama kaç papel m2 si? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kabloyu atıp geri toplasın ya nolacak.. açıkta kalır. Tehlikeli bence Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce (düzenlendi) Ben çoçukken evden dışarı uzatılan elektrik kablosunu pense bulup fişe takılıyken ezmiştim ateş çıkmıştı.., 3 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts