Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli arabaya kontak takıp marşa basmak çok saçma. Frontera da böyleydi. Hadi kontağı açtın. Marşa basmak ne Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. dur diyince merkez duruyorsunda, hatta karakolada çeker, isterse uçurumdanda atar internete bağlı aletten korkacaksın arkadaş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: dur diyince merkez duruyorsunda, hatta karakolada çeker, isterse uçurumdanda atar internete bağlı aletten korkacaksın arkadaş. Haklısın. Elon mask bir gün kafayı çekip hepsini istediği yere toplayabilir. Yada virüs bulaşabilir. Ha virüse karşı teminat var Allianzda 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Biz arabanin yanina gidince kilitler zaten aciliyor, dugmeye basip kontagi aciyoruz, arada pek bi fark yok. Kart tasimiyoruz sadece. Mehmet Ozyurek yazdı: Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. Kopek mi len bu ahshdjd Bana o iş cok sacma geliyor. Bi de otomatik parki yeni bi seymis gibi lanse edip yuklemek icin 54 bin lira aliyormus. Lan benim 2020 model Kuga da vardi o ve bir kez bile kullanmadim. Cok gereksiz seyler bunlar gercekten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haklısın. Elon mask bir gün kafayı çekip hepsini istediği yere toplayabilir. Yada virüs bulaşabilir. Ha virüse karşı teminat var Allianzda tamam araya kaskoyuda koydunya, mesajı aldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tamam araya kaskoyuda koydunya, mesajı aldım Al sen. Her şeye karşı koruruz. Merak etme. 💸 Mertol Kip yazdı: Biz arabanin yanina gidince kilitler zaten aciliyor, dugmeye basip kontagi aciyoruz, arada pek bi fark yok. Kart tasimiyoruz sadece. Corsa tanımıyor beni. Kumandayla alıp kilitlemek gerekiyor. Çok şükür Frontera gibi kontak takıp çevirmiyoruz. Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Al sen. Her şeye karşı koruruz. Merak etme. 💸 Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Cem Işık yazdı: Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Onun için muska var. Ama ben saymıyorum. 🙊 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa tanımıyor beni. Kumandayla alıp kilitlemek gerekiyor. Dur daha dün bir bugün iki, tanışırsınız. Anahtarsiz giris yok demekki. Nissan kaşarı sat grandland al ajsjsjsj Cem Işık yazdı: Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Sen evlisin, seni koruma altina alabilecek sigorta policesi daha yazilmadi ahsjdjdj Yorum bağlantısı
Recommended Posts