Metin Uzunoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikli arabaya kontak takıp marşa basmak çok saçma. Frontera da böyleydi. Hadi kontağı açtın. Marşa basmak ne Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. dur diyince merkez duruyorsunda, hatta karakolada çeker, isterse uçurumdanda atar internete bağlı aletten korkacaksın arkadaş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: dur diyince merkez duruyorsunda, hatta karakolada çeker, isterse uçurumdanda atar internete bağlı aletten korkacaksın arkadaş. Haklısın. Elon mask bir gün kafayı çekip hepsini istediği yere toplayabilir. Yada virüs bulaşabilir. Ha virüse karşı teminat var Allianzda 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Teslada kapıyı kartla sç vitese tak git. Biz arabanin yanina gidince kilitler zaten aciliyor, dugmeye basip kontagi aciyoruz, arada pek bi fark yok. Kart tasimiyoruz sadece. Mehmet Ozyurek yazdı: Tesla apayrı. Gel diyorsun geliyor o. Kopek mi len bu ahshdjd Bana o iş cok sacma geliyor. Bi de otomatik parki yeni bi seymis gibi lanse edip yuklemek icin 54 bin lira aliyormus. Lan benim 2020 model Kuga da vardi o ve bir kez bile kullanmadim. Cok gereksiz seyler bunlar gercekten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haklısın. Elon mask bir gün kafayı çekip hepsini istediği yere toplayabilir. Yada virüs bulaşabilir. Ha virüse karşı teminat var Allianzda tamam araya kaskoyuda koydunya, mesajı aldım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tamam araya kaskoyuda koydunya, mesajı aldım Al sen. Her şeye karşı koruruz. Merak etme. 💸 Mertol Kip yazdı: Biz arabanin yanina gidince kilitler zaten aciliyor, dugmeye basip kontagi aciyoruz, arada pek bi fark yok. Kart tasimiyoruz sadece. Corsa tanımıyor beni. Kumandayla alıp kilitlemek gerekiyor. Çok şükür Frontera gibi kontak takıp çevirmiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Al sen. Her şeye karşı koruruz. Merak etme. 💸 Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Cem Işık yazdı: Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Onun için muska var. Ama ben saymıyorum. 🙊 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa tanımıyor beni. Kumandayla alıp kilitlemek gerekiyor. Dur daha dün bir bugün iki, tanışırsınız. Anahtarsiz giris yok demekki. Nissan kaşarı sat grandland al ajsjsjsj Cem Işık yazdı: Nazar/kem göz teminatı da var mı abi?:) Sen evlisin, seni koruma altina alabilecek sigorta policesi daha yazilmadi ahsjdjdj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Satılık Qashqai 4x4 25 binde. (Audiyi 40 gün yazarak sattımi bakalım bu ne olacak) Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Satılık Qashqai 4x4 25 binde. (Audiyi 40 gün yazarak sattımi bakalım bu ne olacak) herkes corsa'ya sıkışacak. yoksaaaaaaa başka makine mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: herkes corsa'ya sıkışacak. yoksaaaaaaa başka makine mi Corsa olmaz. Bagajı elma kasası kadar Alırım bi C5 Corolladan az yakar nasıl olsa 🙈 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa olmaz. Bagajı elma kasası kadar Alırım bi C5 Corolladan az yakar nasıl olsa 🙈 eskiye rağbet olsa bit pazarına... demekki hedef belli. pilli sardı. c4e veya daha büyük pilli geliyor 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Buna sığmam ben bunlar nasıl sığmış Benzer bir konu, Çağdaş Özsarı var Youtube da teknelerle video falan çekiyor. son aldığı tekne 6,5m kamaralı falan bir şey. eşiyle orada yaşıyorlar vs. ne güzel ya 6,5m ye göre baya geniş kullanışlı falan diye düşünüyordum. sonra adamın 1.60, kendimin de 1,96 olduğu aklıma geldi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: demekki hedef belli. pilli sardı. c4e veya daha büyük pilli geliyor Şehir içinde ben dolandım aynı yoldan gidip geldim. 7 km yol yaptım. 9.5 kw ortalama Bugün 3 kişi yine şehir içi vardı, Arda kullandı. 10 km yol yapıldı. ortalama 10 kw 3 kişi dolmuşa binsek git gel 160 lira öderdik. Bu yavrum 10 lira yaktı.. Kısa zamanda uzun yol testi yapacağım. 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Şehir içinde ben dolandım aynı yoldan gidip geldim. 7 km yol yaptım. 9.5 kw ortalama Bugün 3 kişi yine şehir içi vardı, Arda kullandı. 10 km yol yapıldı. ortalama 10 kw 3 kişi dolmuşa binsek git gel 160 lira öderdik. Bu yavrum 10 lira yaktı.. Kısa zamanda uzun yol testi yapacağım. bu arada kibrit ile c5’i istanbul içinde bi yarıştıralım. Hibrit x 2 < C5 olursa hediye kasko gelir mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Onur Demir yazdı: Benzer bir konu, Çağdaş Özsarı var Youtube da teknelerle video falan çekiyor. son aldığı tekne 6,5m kamaralı falan bir şey. eşiyle orada yaşıyorlar vs. ne güzel ya 6,5m ye göre baya geniş kullanışlı falan diye düşünüyordum. sonra adamın 1.60, kendimin de 1,96 olduğu aklıma geldi Bu ne ya. Tuvaletine bile sığmam.. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kısa zamanda uzun yol testi yapacağım. Ankara seyahati yaklaşıyor demek ki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Şehir içinde ben dolandım aynı yoldan gidip geldim. 7 km yol yaptım. 9.5 kw ortalama Bugün 3 kişi yine şehir içi vardı, Arda kullandı. 10 km yol yapıldı. ortalama 10 kw 3 kişi dolmuşa binsek git gel 160 lira öderdik. Bu yavrum 10 lira yaktı.. Kısa zamanda uzun yol testi yapacağım. bolu gölcük forum gezisi nasıl olurdu. Toplu gidedik konvoy. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Benzer bir konu, Çağdaş Özsarı var Youtube da teknelerle video falan çekiyor. son aldığı tekne 6,5m kamaralı falan bir şey. eşiyle orada yaşıyorlar vs. ne güzel ya 6,5m ye göre baya geniş kullanışlı falan diye düşünüyordum. sonra adamın 1.60, kendimin de 1,96 olduğu aklıma geldi Çağdaş ı bende takip ediyorum biz sığamayız o tekneye,delimine var youtuber onun tekne sancak marka o daha bir geniş. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kısa zamanda uzun yol testi yapacağım. Ya hobi olarak yap yap da Corsa ile uzun yol neden? ufacık araba sonuçta Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Çağdaş ı bende takip ediyorum biz sığamayız o tekneye,delimine var youtuber onun tekne sancak marka o daha bir geniş. En güzeli anatoli, Sancak 7.20 güzel ancak pen kapı yok. anatoli F/P güzel bir tekne. bir ara baya baya sardım ama sonra vaz geçtim. 4,95 sürat teknesini bile kullanamadım zamansızlıktan ve keyifsizlikten. Marmarada çık istavrit avla gel. sıkıcı Egeye taşınırsam tekrar bir gün düşünüyorum ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: En güzeli anatoli, Sancak 7.20 güzel ancak pen kapı yok. anatoli F/P güzel bir tekne. bir ara baya baya sardım ama sonra vaz geçtim. 4,95 sürat teknesini bile kullanamadım zamansızlıktan ve keyifsizlikten. Marmarada çık istavrit avla gel. sıkıcı Egeye taşınırsam tekrar bir gün düşünüyorum ama hybrid motor takılmış limana girmek dışında motorunu kullanmayacağım bir Sun Odyssey 350 altı beni kurtarmaz. Emekli olurda aklım keserse evi arabayı satar alırım bi tane. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arada kibrit ile c5’i istanbul içinde bi yarıştıralım. Hibrit x 2 < C5 olursa hediye kasko gelir mi C5 i neden kullanayım şehir içinde Ali Darbaz yazdı: bolu gölcük forum gezisi nasıl olurdu. Toplu gidedik konvoy. Gelirken bir yerde şarj etmem gerekir Mertol Kip yazdı: Ya hobi olarak yap yap da Corsa ile uzun yol neden? ufacık araba sonuçta Maceera olsun Tek giderim zaten, denemek istiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts