Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Nört toprak arası voltaj varsa trafo uzakta demek. Beleş elektrik elde edilebilir 😁 Yoo topraklaman duzgun degil demek. Elektrikcinin taktigi cocuk pipisinden az hallice bakir kapli cubugu sokup plaka gomdum bahceye, simdi toprak notr arasinda 0.7v var sadece. Erdoğan Temur yazdı: İkisinin arasına birde parafudr ekle abi. Binada bir daireye nötr kopunca 380v girdi. Ne var ne yok patlattı. Parafudr iyidir. Strese iyi gelir kafa rahat olur Var ki zaten. GES takarken mecbur taktim hepsini. Sebekeye baglamak icin sart kosuyorlardi. Servet Aydın yazdı: Sen bilmezsin sene 2009 380 biraz yaktı beni eller yüz filan toplamayım la bildiğin Yere yakin oldugun icin direnc dusuktur ondan yanmisindir. Nereden biliyon diye sorma shsjdjdjd 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Onu diyorum ya. Trafo uzak oldukça nötr toprak gerilimi artıyor. Yakına koyunca gider zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Onu diyorum ya. Trafo uzak oldukça nötr toprak gerilimi artıyor. Yakına koyunca gider zaten. Trafodan neden alayım yaw, fakir miyim ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Yil olmus 2025 hala notr ile toprak şöntleyen mi var yaw this is gebze https://youtu.be/GGwXay4j77Y?t=76 Yorum bağlantısı
Recommended Posts