Mertol Kip 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Servet Aydın yazdı: Nört toprak arası voltaj varsa trafo uzakta demek. Beleş elektrik elde edilebilir ? Yoo topraklaman duzgun degil demek. Elektrikcinin taktigi cocuk pipisinden az hallice bakir kapli cubugu sokup plaka gomdum bahceye, simdi toprak notr arasinda 0.7v var sadece. Erdoğan Temur yazdı: İkisinin arasına birde parafudr ekle abi. Binada bir daireye nötr kopunca 380v girdi. Ne var ne yok patlattı. Parafudr iyidir. Strese iyi gelir kafa rahat olur Var ki zaten. GES takarken mecbur taktim hepsini. Sebekeye baglamak icin sart kosuyorlardi. Servet Aydın yazdı: Sen bilmezsin sene 2009 380 biraz yaktı beni eller yüz filan toplamayım la bildiğin Yere yakin oldugun icin direnc dusuktur ondan yanmisindir. Nereden biliyon diye sorma shsjdjdjd 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Onu diyorum ya. Trafo uzak oldukça nötr toprak gerilimi artıyor. Yakına koyunca gider zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Servet Aydın yazdı: Onu diyorum ya. Trafo uzak oldukça nötr toprak gerilimi artıyor. Yakına koyunca gider zaten. Trafodan neden alayım yaw, fakir miyim ben Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Mertol Kip yazdı: Yil olmus 2025 hala notr ile toprak şöntleyen mi var yaw this is gebze https://youtu.be/GGwXay4j77Y?t=76 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: Fikir vermesi açısından en azından yasal olan ağdır bunlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mertol Kip yazdı: Fikir vermesi açısından rize’nin kırmızı yerlerinin çoğu kaçkar dağları. Demek yaylalarda yol yok ama şarj istasyonu var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: rize’nin kırmızı yerlerinin çoğu kaçkar dağları. Demek yaylalarda yol yok ama şarj istasyonu var Elbette var 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: rize’nin kırmızı yerlerinin çoğu kaçkar dağları. Demek yaylalarda yol yok ama şarj istasyonu var Senin kalp gözün kapalı göZünle bak Onlaaağr bakarlar ama görmezler. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ben burada soket göremedim. 3200m cik Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: rize’nin kırmızı yerlerinin çoğu kaçkar dağları. Demek yaylalarda yol yok ama şarj istasyonu var Var var. orada da var Resmi büyütünce yollarda olduğu da görünüyor. Haşimoğlu otelde hem DC hem AC var. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Var var. orada da var Resmi büyütünce yollarda olduğu da görünüyor. Haşimoğlu otelde hem DC hem AC var. Abi arabayı aldıktan sonra Servet abiye uğradın mı hiç? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben burada soket göremedim. 3200m cik Benzin istasyonu da yok şekilde 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Murat Sahın yazdı: Abi arabayı aldıktan sonra Servet abiye uğradın mı hiç? Taabii. Her hafta, Personeli arıyorum, servet abi yok abi derse, gidip takıyorum şarja 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Benzin Ona o kadar çok ihtiyaç duyulmuyor Hele dizelse acayip oluyor. 70 litre imiş mondeonun depo. Uzun yolda 1000 km rahat çevirir Mehmet Ozyurek yazdı: Taabii. Her hafta, Personeli arıyorum, servet abi yok abi derse, gidip takıyorum şarja Servet abi köşeyi dönersen sakın benzinlik falan alma Bu arada biz Marmarada elektrikler kalıcı olarak kesilir diye bekliyorduk ama henüz krater oluşmadığına göre bir patlama da olmamış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İstasyon var yok konusu önemini kaybetti. Başka konular can sıkabilir tabi ama. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: İstasyon var yok konusu önemini kaybetti. Başka konular can sıkabilir tabi ama. Benim sorun olarak gördüğüm şey. Her marka istasyon için telefona ayrı uygulama kurmak Elim boşken güzergahımda karşıma çıkabilecekleri tespit edip kurup kullanıma hazır ettim. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Servetin dükkan yok listede. Ücretli İstasyon diyor beleş demiyor 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim sorun olarak gördüğüm şey. Her marka istasyon için telefona ayrı uygulama kurmak Elim boşken güzergahımda karşıma çıkabilecekleri tespit edip kurup kullanıma hazır ettim. Yusufta şarj daha yağlı oluyormuş. Daha çok menzil yapıyormuş diolar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yusufta şarj daha yağlı oluyormuş. Daha çok menzil yapıyormuş diolar O uygulama düzgün çalışmıyor. Servet Aydın yazdı: Ücretli İstasyon diyor beleş demiyor Benim favorim ora. Uygulama kurmak da gerekmiyor. 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taabii. Her hafta, Personeli arıyorum, servet abi yok abi derse, gidip takıyorum şarja Lan! Soruyorum fatura niye kabarık? Klimadan ağğbii 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben burada soket göremedim. 3200m cik Görsen nereye takacaktın? Shsjdjdj 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Görsen nereye takacaktın? Shsjdjdj Orda benzinci yok ama lazım olursa köyde elektrik var. Ayrıca zaten sahile inene kadar % 15 geri dolar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts