İçeriğe Yönlendir

Uzun Yol Kullanımı ve Elektrikli Araçlar

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yusufta şarj daha yağlı oluyormuş. Daha çok menzil yapıyormuş diolar :) 

Çay bedava. Bekleme süresini de hesap edersek Yusuf zararlı çıkacak 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Orda benzinci yok ama lazım olursa köyde elektrik var. Ayrıca zaten sahile inene kadar % 15 geri dolar

depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter:tongue: ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili :tongue:

piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... 

ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş :kihkih:

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter:tongue: ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili :tongue:

piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... 

ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş :kihkih:

Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. 
Off ne gömdüm ama gelişine çaktım :crazy:

• Teşekkür 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. 
Off ne gömdüm ama gelişine çaktım :crazy:

valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir :tongue:

o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda.

o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca,  ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir :tongue:

o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda.

o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca,  ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz :)

FxfEhdKXwAEMb2Z.jpg

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin :D

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin :D

Benim şu an kredim olmasa teslayı çekerim otoparka

Elektriğe karşı oldğumdan binmiyorum bu arabaya :)

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ben burada soket göremedim. 3200m cik :) 

IMG-5927.jpg
IMG-5991.jpg

Mükemmel manzaraymış. Neresi burası?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   4 kullanıcı

• Mehmet Ozyurek
    • Tansu Kalafatoğlu
    • Ali Cihangiroğlu
    • Erdoğan Temur
  • Yeni Oluştur...