Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yusufta şarj daha yağlı oluyormuş. Daha çok menzil yapıyormuş diolar Çay bedava. Bekleme süresini de hesap edersek Yusuf zararlı çıkacak 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Orda benzinci yok ama lazım olursa köyde elektrik var. Ayrıca zaten sahile inene kadar % 15 geri dolar depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. Off ne gömdüm ama gelişine çaktım 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. Off ne gömdüm ama gelişine çaktım valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda. o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca, ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz 15 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda. o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca, ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce İlkay Başaran yazdı: valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin Benim şu an kredim olmasa teslayı çekerim otoparka Elektriğe karşı oldğumdan binmiyorum bu arabaya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben burada soket göremedim. 3200m cik Mükemmel manzaraymış. Neresi burası? Yorum bağlantısı
Recommended Posts