Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yusufta şarj daha yağlı oluyormuş. Daha çok menzil yapıyormuş diolar Çay bedava. Bekleme süresini de hesap edersek Yusuf zararlı çıkacak 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Orda benzinci yok ama lazım olursa köyde elektrik var. Ayrıca zaten sahile inene kadar % 15 geri dolar depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: depon full çık sende birader, zaten bitene kadar Türkiyenin diğer ucuna gidiyorsun, pilli gibi 200 km git şarj et varmı bizde, oraya çıkana kadar zaten pilin biter ne benzincisi ne lazım olması, ne şarji ne elektriği, ki köyde benzinde vardır mazotta, çek motorun birinden traktörden, 5 lt buldunmu gidersin 100 km, dağdan iniş bedava zaten, o yoluda ekle, ettimi sana pilli menzili piller gelişene kadar boşa uğraşmayın, şansınız yok, zaten seneyde aynı parayı vereceksiniz, A3 dursun bak, tiguda dursun demedi deme, daha bile ucuza gelecek sana... ha fakirsen ayrı, şarjla uğraş Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. Off ne gömdüm ama gelişine çaktım 1 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ya adamlar bizim 4 te bir maliyetle yol yapıyor, bakım masrafı yok mis gibi Ali abi sen neyin savaşını veriyorsun anlamadım ki. Tork desen her devirde mis gibi. Sen o torku sürekli hissetmek istesen görürüm ben senin menzili, 300 km de 50 litre yok olmuş.. Hararet yapmazsa o da. Off ne gömdüm ama gelişine çaktım valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda. o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca, ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla ıskaladın be kardeş, taca gitti, elektrikli fakir işidir o maliyet seneye tersi olacak izle, ben cebimden çıkana ve keyfe bakarım, şuan ikisindede benzinli araç ezici olarak önde benim durumumda. o torku sürekli hissettmekmi, gerek varmı, hem sürekli hissedersen pillin menzili km ile değil dakikalarla ölçülür, bizimkinde ise pillinin hala 2 katı menzili ezici şekilde alırsın, daha güçlü ve hızlı olarak ayrıca, ha güçlü pili araçlarda var tabii, ama onlar ayrı, hararetmi geç sen onu, bakımlı sağlam araçta olmaz o iş, kamyonmu kullanıyorsunn ki onda bile olmaz 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: valla altındaki araç dediğini yalanlıyor, sen bilirsin Benim şu an kredim olmasa teslayı çekerim otoparka Elektriğe karşı oldğumdan binmiyorum bu arabaya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben burada soket göremedim. 3200m cik Mükemmel manzaraymış. Neresi burası? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Benim şu an kredim olmasa teslayı çekerim otoparka Elektriğe karşı oldğumdan binmiyorum bu arabaya Çekemezsin ki 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Mükemmel manzaraymış. Neresi burası? Rize yaylaları. Burası mor yayla zirvesinden kuzeye bakış 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Benim şu an kredim olmasa teslayı çekerim otoparka Elektriğe karşı oldğumdan binmiyorum bu arabaya bende karşı değilim, daha zamanı var diyorum birde fazla abartıyorlar ona sinir oluyorum, gerçi neden sinir oluyorumki arkadaş, boşver dimi.... teslayı neden çekerdin otoparka, neden bu masrafı yapardın biraz açıklasana, kafama yatarsa bende çekeyim, ama tesla almam son seri bozuk, yolda durmayıda bilmiyor, makyaj yesin bakarız, bana ufak yeter, r5 gibiler mesela (r5 değil ama, soğudum ondan) gerçi ona vereceğim parayla tam bedavaya binmek varken neden araba değişeyim o da ayrı konu, değişirsem tamamen kaşıntıdan olur zaten, onada gerek yok git motorsiklet al diyor bir ses 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1- Çevreci, güneşten elde edileni yakıyoruz. Pilin üretim aşamalarına girmeyin, ona girerseniz içten yanmalının üretim aşamalarına da girmek gerekir. 2- Verimli. Enerjinin büyük kısmı harekete dönüşüyor. İçten yanmalılar gibi, %50'si ısı ve benseri sebeplerle yok olmuyor. 3- Sessiz, kafa ütülemiyor. 4- Aşırı derecede ekonomik, tasarruf etmek fakirlik değildir. Ki, istatistiklere göre çoğumuz fakiriz zaten bundan yerinmiyorum. 5- Bakımı yok, arıza riski çok düşük. içten yanmalıya göre 100 lerce parça yok elektriklide. Amacına uygun kullanıldığında; her alan daha önce neden almamışım diyecektir. Hangimiz, akşamdan karar verip sabah Iğdır'a gidiyor. Normalde benzinli ile giderken de 700 km yolda 5 defa duruyoruz ve bunun biri çok uzun oluyor. Sadece durduğumuzda uygun bulduğumuz istasyonda şarja takıp, çıkarken söküp ilerleyeceğiz. Uzun durduğumuz yemek molasında da uzun şarj ederiz. Ben uzun yoldaki seyrimin de çok etkileneceğini düşünmüyorum. Uzun yol tecrübem henüz yok. Olunca daha da netleşecektir.. Şehir içi için konuşmam gerekirse, 170 liralık elektrik ile 150 km yol yapıyorum. Çalıştırınca motor ısınsın diye beklemiyorum, Durunca turbo soğusun diye beklemiyorum. Yağı eksilmiş mi diye bakmıyorum. Tek baktığım şey bir sonraki şarja kadar kaç km gideceğim.. ona da içten yanmalı için de bakıyoruz zaten.. Ben memnunum, pişman değişim. Yine olsa yine alırım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Az sonra izmirden istanbula döneceğim yarım saat susurlukta mola vereceğim. Hepsi bu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 1- Çevreci, güneşten elde edileni yakıyoruz. Pilin üretim aşamalarına girmeyin, ona girerseniz içten yanmalının üretim aşamalarına da girmek gerekir. 2- Verimli. Enerjinin büyük kısmı harekete dönüşüyor. İçten yanmalılar gibi, %50'si ısı ve benseri sebeplerle yok olmuyor. 3- Sessiz, kafa ütülemiyor. 4- Aşırı derecede ekonomik, tasarruf etmek fakirlik değildir. Ki, istatistiklere göre çoğumuz fakiriz zaten bundan yerinmiyorum. 5- Bakımı yok, arıza riski çok düşük. içten yanmalıya göre 100 lerce parça yok elektriklide. Amacına uygun kullanıldığında; her alan daha önce neden almamışım diyecektir. Hangimiz, akşamdan karar verip sabah Iğdır'a gidiyor. Normalde benzinli ile giderken de 700 km yolda 5 defa duruyoruz ve bunun biri çok uzun oluyor. Sadece durduğumuzda uygun bulduğumuz istasyonda şarja takıp, çıkarken söküp ilerleyeceğiz. Uzun durduğumuz yemek molasında da uzun şarj ederiz. Ben uzun yoldaki seyrimin de çok etkileneceğini düşünmüyorum. Uzun yol tecrübem henüz yok. Olunca daha da netleşecektir.. Şehir içi için konuşmam gerekirse, 170 liralık elektrik ile 150 km yol yapıyorum. Çalıştırınca motor ısınsın diye beklemiyorum, Durunca turbo soğusun diye beklemiyorum. Yağı eksilmiş mi diye bakmıyorum. Tek baktığım şey bir sonraki şarja kadar kaç km gideceğim.. ona da içten yanmalı için de bakıyoruz zaten.. Ben memnunum, pişman değişim. Yine olsa yine alırım. 1- değil ve umrumdada değil, isteyerek değil tabii... 2-verimli ama aşırı bir tüketimi var, piller ve motorlar ilkel 3-aynısı şuanki aracımdada var, sınıfında normal ki pilli aracımızda var ve net daha sessiz benimki 4-her gün işe git gel yapıyorsan evet ekomonik, ama şimdilik 5-bakım bendede yok say, arıza riski az ama oldumu ocak söndürür yaptırmazsın bilen yok servis zayıf araç stellantis pejo al bari diye boşa demedim evet parça az ama elektronik, bu sıkıntı bence... sonu: şehir içinde ideal evet, işim olsaydı kesinlikle alırdım (İzmirde yaşasam almazdım gerek yok) şarj yeri olan için daha cazip ama bu kadar, oda şimdilik. 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bende karşı değilim, daha zamanı var diyorum birde fazla abartıyorlar ona sinir oluyorum, gerçi neden sinir oluyorumki arkadaş, boşver dimi.... teslayı neden çekerdin otoparka, neden bu masrafı yapardın biraz açıklasana, kafama yatarsa bende çekeyim, ama tesla almam son seri bozuk, yolda durmayıda bilmiyor, makyaj yesin bakarız, bana ufak yeter, r5 gibiler mesela (r5 değil ama, soğudum ondan) gerçi ona vereceğim parayla tam bedavaya binmek varken neden araba değişeyim o da ayrı konu, değişirsem tamamen kaşıntıdan olur zaten, onada gerek yok git motorsiklet al diyor bir ses Tasarımını sevdiğim için. Masraf olarak görmem ben onu sonuçta keyif. Ayda 4 depo benzin alıyorum motora keyif için harcadığım paraya acımam. Daha az maliyetle gezeceğim diye elektrikli motosiklete geçmem mesela. Arabada elektrikliye geçerim ama o da sadece az yakacak diye değil, teknolojik ve güçlü diye. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Az sonra izmirden istanbula döneceğim yarım saat susurlukta mola vereceğim. Hepsi bu. tiguyla gitsen ne farkecedekti mesela, pilli olunca ne değişiyor? yakıtı katma, yani pilli alınca ne kazandın bu derece değişen ne olduda pilli alayım dedin? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: pejo al bari diye boşa demedim Bu paraya bu donanımı pejo içten yanmalı almak istesem 7-9 yaşında bir pejo alabiliyordum.. Ali Cihangiroğlu yazdı: evet parça az ama elektronik, bu sıkıntı bence... Daha iki yıl araç garantisi, daha 7 yıl pil garantisi var. Servis düşünsün.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tiguyla gitsen ne farkecedekti mesela, pilli olunca ne değişiyor? yakıtı katma, yani pilli alınca ne kazandın bu derece değişen ne olduda pilli alayım dedin? Uyuşturucu gibi. Bi kere deneyince bırakılamıyor. Para değil mesele para olarak avantaj olmaz neticede yeni araç. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sonu: şehir içinde ideal evet, işim olsaydı kesinlikle alırdım (İzmirde yaşasam almazdım gerek yok) şarj yeri olan için daha cazip ama bu kadar, oda şimdilik. Cazibesini kaybederse o zaman düşünür, cazip olana yöneliriz be Ali Nikah kıymadık. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Daha iki yıl araç garantisi, daha 7 yıl pil garantisi var. Servis düşünsün.. Servis yalnış pil takıyormuş Ali abi dedi. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben burada soket göremedim. 3200m cik İnerken kendi şarj olur zaten. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Tasarımını sevdiğim için. Masraf olarak görmem ben onu sonuçta keyif. Ayda 4 depo benzin alıyorum motora keyif için harcadığım paraya acımam. Daha az maliyetle gezeceğim diye elektrikli motosiklete geçmem mesela. Arabada elektrikliye geçerim ama o da sadece az yakacak diye değil, teknolojik ve güçlü diye. hımm yakıt masrafında tamam, kullanıyorsan pilli araç mantıklı zaten teknoljik ve güçlü, güçlüyü geçelim, sendekide güçlü ve sürekli kullandığımız birşeyde değil, tekno kısmında evet benimde hoşuma gidiyor ama şuan kilyoyu versem üstüne en az 2.25 milyon eklemem lazım mtv kasko sigorta sıfırlanmasıda cabası, 2.25 milyon dikkat, at bankaya hayatın devaya gelsin arkadaş, valla benim mantık keyfine bu kasar düşkünsen arabayı salla git yaşa, deli olma diyor çuvalla param olsa iş değişirdi tabii, araba alırdım ama gerçek bir içten yanmalı spor araç alırdım, pilli değil, o keyfi vermez çünki... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Uyuşturucu gibi. Bi kere deneyince bırakılamıyor. Para değil mesele para olarak avantaj olmaz neticede yeni araç. Dün Arda ile iki ayrı yöne gitmemiz gerekiyordu.. Ben uzak gidecektim, Opel ile gideyim sen Qashqai ile git dedim Ardaya. İkna edemedim. Bana Qashqai kaldı, Vermedi Corsa'yı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Cazibesini kaybederse o zaman düşünür, cazip olana yöneliriz be Ali Nikah kıymadık. O sizden daha çok panik yaptı ya bende ona şaşıyorum. Cem yılmaz ekmeği kestim muhabbeti. Ya da sigarayı bıraktım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Bu paraya bu donanımı pejo içten yanmalı almak istesem 7-9 yaşında bir pejo alabiliyordum.. Daha iki yıl araç garantisi, daha 7 yıl pil garantisi var. Servis düşünsün.. servis düşünmüyor işte, asıl sorunda bu, sen dşüneceksin, pil garantisinide unut, pilde en ufak sıkıntıda garanti dışısın yaz kenara, burası Türkiye ya, unuttun sanırım. pilli pejo E208 al demek istemiştim ama maliyet önemli tabii... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts