Selçuk Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bunların batarya yönetiminde "rezerve" var mı ? Yani sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Ve Tansu'dan gelen video ile olay açıklanır tam olarak Öh! Pejonun pil kapasitesi kadar kazanım var 😄 video gelirlerim düştü. okul masrafı çok oldu bu sene Selçuk Keleş yazdı: Bunların batarya yönetiminde "rezerve" var mı ? Yani sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ? var. geçen bi sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Ve Tansu'dan gelen video ile olay açıklanır tam olarak Öh! Pejonun pil kapasitesi kadar kazanım var 😄 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. Şımarık🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 1050 metreden inişte %5 kazanıyorum ben o nedenle 95 ile yola çıktım dün Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Şımarık🍆 Pek bi havalandı bu, bence sen dukkana rfid falan koy, para versin sarj ederken shsjsjdj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. Kulak damlası için hangi eczaneye gidiyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: var. geçen bi sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti O brüt senin anladigin anlamda değil. Benim arabadaki batarya brut 86 kw mesela, %96 si kullanilabilir alan, 82.5kw şarj edebiliyorsun. SoH taki day-1 mevzu oradan geliyor. Teoride kapasite tek tek hucreleri ölçünce 86 kw ama pratikte 82.5 net. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: biz kulağımıza damlatıyoruz. Böyle mi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: O brüt senin anladigin anlamda değil. Benim arabadaki batarya brut 86 kw mesela, %96 si kullanilabilir alan, 82.5kw şarj edebiliyorsun. SoH taki day-1 mevzu oradan geliyor. Teoride kapasite tek tek hucreleri ölçünce 86 kw ama pratikte 82.5 net. Benim böyle anlamadığımı nasıl anladınız. Lütfen.. böyle zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim böyle anlamadığımı nasıl anladınız. Lütfen.. Var demenden. Selcuk demiş ki, "sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ?" Sen de var demişsin. Yukarida yazdigim ise o kapasitenin kullanilamadigi... Istesen de kullanamayacagin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali abi kullanır onu. Fren balatasını 200 k km kullanıyorum diyor. Sonra yok şöyle basarım, böyle gazlarım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abi kullanır onu. Fren balatasını 200 k km kullanıyorum diyor. Sonra yok şöyle basarım, böyle gazlarım. Yaşlandı iyice Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Yaşlandı iyice Beceremeyecek bu işi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Pek bi havalandı bu, bence sen dukkana rfid falan koy, para versin sarj ederken shsjsjdj Özel sayaç koyacam 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Özel sayaç koyacam Önce dolduruyormuş gibi gösterip sistemi hacklemenin bir yolu var mı? Çifte kazançne diyorlardı win win gibi bir şey. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Beceremeyecek bu işi Beyazlar beceremez diye bi film vardı di mi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç Bu kadar gizli yeter Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç İlkay Başaran yazdı: Bu kadar gizli yeter Dıj güjler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts