Selçuk Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bunların batarya yönetiminde "rezerve" var mı ? Yani sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Ve Tansu'dan gelen video ile olay açıklanır tam olarak Öh! Pejonun pil kapasitesi kadar kazanım var 😄 video gelirlerim düştü. okul masrafı çok oldu bu sene Selçuk Keleş yazdı: Bunların batarya yönetiminde "rezerve" var mı ? Yani sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ? var. geçen bi sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Ve Tansu'dan gelen video ile olay açıklanır tam olarak Öh! Pejonun pil kapasitesi kadar kazanım var 😄 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. Şımarık🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce 1050 metreden inişte %5 kazanıyorum ben o nedenle 95 ile yola çıktım dün Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Şımarık🍆 Pek bi havalandı bu, bence sen dukkana rfid falan koy, para versin sarj ederken shsjsjdj 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1.7 kW yı biz kulağımıza damlatıyoruz. Kulak damlası için hangi eczaneye gidiyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: var. geçen bi sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti O brüt senin anladigin anlamda değil. Benim arabadaki batarya brut 86 kw mesela, %96 si kullanilabilir alan, 82.5kw şarj edebiliyorsun. SoH taki day-1 mevzu oradan geliyor. Teoride kapasite tek tek hucreleri ölçünce 86 kw ama pratikte 82.5 net. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: biz kulağımıza damlatıyoruz. Böyle mi 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: O brüt senin anladigin anlamda değil. Benim arabadaki batarya brut 86 kw mesela, %96 si kullanilabilir alan, 82.5kw şarj edebiliyorsun. SoH taki day-1 mevzu oradan geliyor. Teoride kapasite tek tek hucreleri ölçünce 86 kw ama pratikte 82.5 net. Benim böyle anlamadığımı nasıl anladınız. Lütfen.. böyle zaten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim böyle anlamadığımı nasıl anladınız. Lütfen.. Var demenden. Selcuk demiş ki, "sen istemedikçe sana kullandırmayacağı bir güç ?" Sen de var demişsin. Yukarida yazdigim ise o kapasitenin kullanilamadigi... Istesen de kullanamayacagin. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali abi kullanır onu. Fren balatasını 200 k km kullanıyorum diyor. Sonra yok şöyle basarım, böyle gazlarım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Ali abi kullanır onu. Fren balatasını 200 k km kullanıyorum diyor. Sonra yok şöyle basarım, böyle gazlarım. Yaşlandı iyice Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Yaşlandı iyice Beceremeyecek bu işi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Pek bi havalandı bu, bence sen dukkana rfid falan koy, para versin sarj ederken shsjsjdj Özel sayaç koyacam 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Özel sayaç koyacam Önce dolduruyormuş gibi gösterip sistemi hacklemenin bir yolu var mı? Çifte kazançne diyorlardı win win gibi bir şey. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Beceremeyecek bu işi Beyazlar beceremez diye bi film vardı di mi... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: sohbette dinlerken mühendis brüt ve net kapasiteden bahsetti vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç Bu kadar gizli yeter Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: vw de bu tip işlere gizli denir, gizli pil, gizli kazanım, gizli güç İlkay Başaran yazdı: Bu kadar gizli yeter Dıj güjler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts