Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi ort hızın 52 yazıyor. Seyir hızınız kaçtı? Zaman hesabı falan da yapıyor galiba. Bazen saçmalıyor o kısım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce 200 km/h ile 1 saat otoyolda gidip 3 saat trafikte çakılırsan hız ortalaman 50 km/h Ali ikisi de araba dersen olmuyor işte. Değil. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şarjda bıraktıysan gelir Koku Ayvalık tan geliyor. Mehmet Göktürk yazdı: 200 km/h ile 1 saat otoyolda gidip 3 saat trafikte çakılırsan hız ortalaman 50 km/h Ali ikisi de araba dersen olmuyor işte. Değil. Elektrikli alan bir daha çok nadir benzinliye dönüyor Ali hala bıdı bıdı. İhtiyar işte. Rahmetli dedemde amerikalıların aya çıktığına inanmazdı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Alicim elektrik her daim ucuz olacaktır. Öyle yani. Ama ne elektrik ne benzin "fiyatı" elektrikli aracın kullanımını sevdiren ve tercih ettiren birşey değil. Birine ayda 10 bin lira veriyorsun diğerine sözün gelimi 4 bin lira. Ayda 6 bin lira fark için bir araç alınmaz. Ama elektrikli araç başka bir kategori. o kategoriyi istersen alırsın. istemezsen almazsın. hepsi bu. Citroen 20bin tl harcadı bir ayda. Mg 4bin tl. 180-200bin tl yıllık. Deli para Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Citroen 20bin tl harcadı bir ayda. Mg 4bin tl. 180-200bin tl yıllık. Deli para Onun Reno kilosu var. Citroen benim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Onun Reno kilosu var. Citroen benim Kendi citroeninden bahsetmiş galiba.. Mertol Kip yazdı: Rahmetli dedemde amerikalıların aya çıktığına inanmazdı. Ben de inanmıyorum len Yorum bağlantısı
Osman Ünal 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: 200 km/h ile 1 saat otoyolda gidip 3 saat trafikte çakılırsan hız ortalaman 50 km/h Ali ikisi de araba dersen olmuyor işte. Değil. Örnek: giderken Fatsa da 1,5 saat kaldım, yol düzenlemesimi ne bir şeyler yapıyorlarmış. Yalnız bu alet bir tuhaf hesaplıyor, ben golf ile aynı tempoda sürerdim, onun ortalama hızı 80-85 arası çıkardı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kendi citroeninden bahsetmiş galiba.. Ben de inanmıyorum len He anladım abi. Ben de 3 ayda 6000 kilometre yaptım. Onları hesapladı elektrikle gitti şu kadar yakardı ama 20.000 lira yakıta para verdi diye bana şey etti sandım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de inanmıyorum len E olur öyle. Çok da şeetmeyecen. Allah başka dert vermesin Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Benim 10.000km oldu şu an 4 ayda. Maliyetim 13.000₺ olmuş. Herhangi bir benzinli veya mazotlu ile kıyaslasam ortalama 30.000₺ en az kardayım. Durumdan da araçtan da fazlasıyla memnunum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Onun Reno kilosu var. Citroen benim Ne içtin sen? Yorum bağlantısı
Recommended Posts