Ali Gök 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Abi hayırlı olsun diyelim mi? geçtin mi elektrikliye Geçmeye çalışıyorum şuan🤣 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bugün bir uzun yol deneyimi videosuna denk geldim. piyasadaki en ufak bataryalı araçlardan EV2 adam 125-140km/h arası kullanmış. bu kullanımda bile 200km de bir yarım saat mola yeterli. 90-100 ile giderse rahatlıkla 250yi geçerdi. f/p efsane değerler bence. videoda da sık sık bahsettiği gibi devamlı şehir dışı kullanıma uygun değil ancak senede 1-2 çıkılıyorsa sorun yaratmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: videosuna Onur Demir yazdı: EV2 özeleştiri: videolardan izleye izleye gerçek modellerin içine oturunca ne hissetiğimizi unuttuk. menüden çorba seçer gibi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: adam 125-140km/h arası kullanmış. bu kullanımda bile 200km de bir yarım saat mola yeterli. 90-100 ile giderse rahatlıkla 250yi geçerdi. Bugün denk geldim trafikte, resimlerde güzel duruyordu ama canlıda çok küçük ve arka tasarımını hiç beğenmedim ev2 yi Uzun yolda tamamen gideceğiniz konumdaki şarj istasyonu sıklığına bağlı. Örnek olarak bugün Rize İstanbul yapacak olsam %100 doldurmak yerine %10 ile %80 arası doldurup sık mola vererek girip daha kısa sürede gidilebilir. %80 den sonrası yavaş şarj olduğu için zaman kaybı. Ama Rize Erzurum, Mardin, Diyarbakır gibi istasyon yoğunluğu az olan güzergahta %100 ile sürekli yola çıkmak lazım. 1 saat önce tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Uğur Kamil yazdı: resimlerde güzel duruyordu ama canlıda çok küçük anadol ile aynı dingil aralığına sahip, boyu 38 cm daha kısa 15 cm geniş ve yüksek , bagajı 200lt daha ufak Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Gök yazdı: Şarj istasyonu aramak için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Tüm markaları tek platformda gösteriyorlarmı? Tek uygulamadan hepsine ödeme yapılıyormu? Kilowati kullanıyorum. Sadece istasyon bulmak veya rota çizmek için. Diğer şarj başlatma ödeme işlemleri yine istasyonun kendi uygulamasından yapıyorsunuz. Tak doldur istasyonlar güzel oluyor. Önceden kayıtlı iseniz ayarlardan da açıksa takınca kendi doldurmaya otomatik başlıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Uğur Kamil yazdı: Örnek olarak bugün Rize İstanbul yapacak olsam %100 doldurmak yerine %10 ile %80 arası doldurup sık mola vererek girip daha kısa sürede gidilebilir. %80 den sonrası yavaş şarj olduğu için zaman kaybı. Ama Rize Erzurum, Mardin, Diyarbakır gibi istasyon yoğunluğu az olan güzergahta %100 ile sürekli yola çıkmak lazım. Kia da bu şekilde planlıyor. Örnek %43 ile yola çıkıp Boluya gideceğim Şarj istasyonuna minimum %20 ile gireyim ve vardığımda %30 şarjım olsun dediğimde Şöyle bir planlama yapıyor. Uğur Kamil yazdı: Ama Rize Erzurum, Mardin, Diyarbakır gibi istasyon yoğunluğu az olan güzergahta %100 ile sürekli yola çıkmak lazım istasyon kısıtlı ise tabi ama 80 üstünde elektrik üretmiyor galiba bunlar. Dolayısı ile tam doldurmak hem zaman hem para kaybına sebep oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts