Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ben keyfi duruyorum ama tek avantajın ucuza dolması, oda 2026 da değişecek, 25+25 mi, sen onu en az 1 saat şarj yap, hele biraz çoğalında üstüne belirsiz süreli sırayıda ekle, daha uygulamada faal gidince pert şarj noktalarınıda ekleyeceğim, 2.5+2.5 saat olunca görüşürüz bende ise süre değişmez, 5 dk da dolum net 700 km menzil, öpüldün daha kalkışta sollandın cnm, byeeeeee Ben çişim geldiği için duruyom yalan yok. Hava sicak olunca cok su icip sonra wc ye tasiniyorum. Cek caklarina cevap vermiycem artik. Ali Darbaz yazdı: Elektrikli araba sayısı artıkca araplar petrolde indirim yapacağını düşünüyorum. Yanlış bir önermemi olur. Daha yeni 1 trilyon dolar kaptirdilar, fiyat falan düşmez. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de aynı düz mantığı elektrikliler arttıkça içten yanmalı araçların fiyatı için söylüyorum ama düşmüyor neden düşmüyor acaba? erken. Birden olması mümkün değil. Kaldıki hala daha net bir fikir yok. Her konu diken üstünde EV sayısı artınca petrol fiyatı elbette biraz düşer. Sonra da çıkarma masrafına değmez derler. Sabit kalır Mertol Kip yazdı: Ben çişim geldiği için duruyom yalan yok. Hava sicak olunca cok su icip sonra wc ye tasiniyorum. Cek caklarina cevap vermiycem artik. Daha yeni 1 trilyon dolar kaptirdilar, fiyat falan düşmez. haaaa menzil uzatmak için klima kapalı. Biz bu noktayı kaçırdık. Pardon 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: haaaa menzil uzatmak için klima kapalı. Biz bu noktayı kaçırdık. Pardon Hö? Ben klima sevmem boğazımı kurutuyor ve öksürüyorum. Baharda falan klima kullanmam, sol camı açar kolumu salar gebze-harem dolmuş şoförü gibi giderim ama yazın 40 derecede olmuyor öyle, yoksa menzille cartla curtla işim olmaz, Toyotacı mıyım ben. Su içme mevzusundan diyorsan, motor kullanmadığın için bilmezsin, yaz aylarında su ve mineral kaybının artması konsantrasyon kaybına neden olur. Onun için 200 km de bir mola vermek ve bol bol su içmek önerilir. Ama bol bol su içmek derken önerilen bi kerede şişeyi kafaya dikip dibini bulmak değil, kısa aralıklarla azar azar içmek. Bu disiplini bir kez edinince ne kullandığın farketmeksizin uyguluyorsun. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben çişim geldiği için duruyom yalan yok. Hava sicak olunca cok su icip sonra wc ye tasiniyorum. Cek caklarina cevap vermiycem artik. pilin bitmiyor demek güzelmiş böyle devam et, cek cak mı yapıyorum ben, eyvallah kardeş... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Hö? Ben klima sevmem boğazımı kurutuyor ve öksürüyorum. Baharda falan klima kullanmam, sol camı açar kolumu salar gebze-harem dolmuş şoförü gibi giderim ama yazın 40 derecede olmuyor öyle, yoksa menzille cartla curtla işim olmaz, Toyotacı mıyım ben. Su içme mevzusundan diyorsan, motor kullanmadığın için bilmezsin, yaz aylarında su ve mineral kaybının artması konsantrasyon kaybına neden olur. Onun için 200 km de bir mola vermek ve bol bol su içmek önerilir. Ama bol bol su içmek derken önerilen bi kerede şişeyi kafaya dikip dibini bulmak değil, kısa aralıklarla azar azar içmek. Bu disiplini bir kez edinince ne kullandığın farketmeksizin uyguluyorsun. Senin ne derdin var bu Toyotacılar ile ya kötü tecrübelerin mi var nedir menzil falan anlamam 40 dereceyi birak 28 derecede yine açarım klimayı,menzil arabanın sorunu biterse benzinini 3dk da dolduruyorum senin gibi wc de restaurant da zaman geçirmeme gerek yokbenim arkadaş da var klima açınca boğaz kuruması,çakmaklığa takılan nemlendirici aldı çok memnun bir dene istersen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts