Muhammed Türkmen 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Selamlar herkese, Eniştem 3008 bakıyor. Sizce nasıl, alınır mı ? Kronik sorunları var mı, tercih edilebilir mi araç mıdır ? Yorum bağlantısı
Yücel Metin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Motoruna diyecek birşey yok, kasada kullanışlı geniş, sorunsuz ama, sürüşü keyfini biraz kaçıran özellikle şehir içi eat6 (tek kavramalı) yarı otomatik şanzıman haricinde sıkıntısı yok, sıkıntı derken şanzıman sağlam çok arıza yapan türden değil. Zamanında benimde çok beğendiğim bir araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce hangi motor ve şanzıman tipi_ beklenti nedir? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Thp ep6 motor üzeri auto6R şanzımanla alınırsa ucuza bulunabilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Thp ep6 motor üzeri auto6R şanzımanla alınırsa ucuza bulunabilir. Ucuza bulunma sebebi sanayiden çıkmayacak motor kombini oluşu olabilir mi peki. Thp motor yerine bence mümkünse HDI hatta e-hdi bile değil düz HDI tavsiye ederim. Ama 2011 de e-hdi a geçmiş olabilirler Tabi bakım geçmişi ve km ye göre iyi bakılması lazım @Zonno Usta 2011 model Peugeot 3008 alacak olsan hangi motor seçeneğini niçin önerirsin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2011 modelinde dizelde HDI ve E-HDI var arada 5 beygir fark vardı yanlış hatırlamıyorsam, şanzıman auto6r yarı otomatik şanzıman, eat6 şanzımanlar 2016 ve sonrasında var, alınıp rahat binilecek bir araçtır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Ucuza bulunma sebebi sanayiden çıkmayacak motor kombini oluşu olabilir mi peki. Doğru bakımla sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Bu motor Püretech 1.6 mahlası ile kullanılmaya devam ediyor. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zonno Usta 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2011 model Peugeot 3008 için HDI motoru tercih etmek daha mantıklı. Hem yakıt ekonomisi hem de dayanıklılık açısından öne çıkıyor. E-HDI ile arasında performans farkı var ama şehir içi kullanımda çok hissedilmez. Şanzıman tarafında ise Auto6R yarı otomatik biraz alışkanlık ister, ama sağlamdır. THP motorlar bakımlar düzgün yapılmadığında sorun çıkarabiliyor, bu yüzden geçmişi iyi kontrol edilmiş bir HDI daha güvenilir. Genel olarak bakımları düzenli yapıldığında keyifli bir araçtır, sanayiye çok düşmezsin. 2011 model alacaksan, motor ve şanzıman geçmişini iyi incele, sonra keyfine bak! Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ben de öyle düşünmüştüm. Ali Darbaz yazdı: Doğru bakımla sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Bu motor Püretech 1.6 mahlası ile kullanılmaya devam ediyor. Pejo ustası bile bakmak istemiyordu thp motora sanayide Puretech motor ne kadar iyi ki thp ne olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben de öyle düşünmüştüm. Pejo ustası bile bakmak istemiyordu thp motora sanayide Puretech motor ne kadar iyi ki thp ne olsun Doğrudur, ben alışığım uğraşmaya vakit bol. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Türkmen 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-gumus-otomotiv-den-3008-degisensiz-bakimli-dizel-cam-tavanli-1242785784/detay bu kasa ve sanırım bu marka model bakıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Muhammed Türkmen yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-gumus-otomotiv-den-3008-degisensiz-bakimli-dizel-cam-tavanli-1242785784/detay bu kasa ve sanırım bu marka model bakıyor 257000 km de ne bileyim çok değil mi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts