Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Ekim ayına doğru bakarım inşallah lastik jant işine diyelim. Ama fazlasıyla farklı fikir sahibi oldum 😊 Forum kazandırır her açıdan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Forum kazandırır her açıdan. Kesinlikle öyle 👍 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Almayın demem, tercih meselesidir. Corsada Michelin var. Lastik yol tutmuyor. Kalkarken patinaj, dururken kızaklıyor. Daha bir yıllık lastik. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Almayın demem, tercih meselesidir. Corsada Michelin var. Lastik yol tutmuyor. Kalkarken patinaj, dururken kızaklıyor. Daha bir yıllık lastik. İ20 de yazlıklar conti, eski aracımdaki lastikler kışlık Lassa. Michelin nasıl o halde şaşırdım doğrusu. Söylemeye dilim varmıyor ama Emmi elektrikli araca alışamamış olmayasın 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Mustafa Resül Kara yazdı: Michelin nasıl o halde şaşırdım doğrusu. Söylemeye dilim varmıyor ama Emmi elektrikli araca alışamamış olmayasın 😊 Şaşırma Mişlen böyledir. ilk yıl iyidir. Onun vaadi uzun ömür düşük tüketimdir.. Geçmişte aynı sebeple mişlen atmıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce lastikte marka yeterli olmaz, karşılaştırma için modeli de lazım bir de amaç var, E motorlulara tüketim odaklı modeller üretilip takılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts