Evren Erakçora 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Koray Demir yazdı: Testler tarafsız ve güvenilir mi peki? Farklı testler var, bir çocuğunda benzer sonuçlar çıkıyor ,bence güvenilirler. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Evren Erakçora yazdı: Forumda lastik testleri var , etiket fikir verir ama tam sonuçlar için ADAC ve Autobild Testleri var, forumda bulabilirsiniz. Sanırım aynı markanın aynı serisinin farklı ölçülerdeki lastikleri testte aynı sonuçları vermiyor. Örneğin lassanın 205 55 16 test sonucu ile 205 45 17 ölçüsündeki sonuçları farklı değil mi? Çağlar Bayur yazdı: hiçbir anlamları yok yani üreticini yapıştırdığı etiket seçimde kriter olmasın Abi bende öyle düşünüyorum. Daha doğrusu bence şöyledir. Lastik sıfırken etikette yazanlar doğru olabilir ama 1 yıl 15 bin km sonra o sonuçları vermez. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Resül Kara yazdı: Sanırım aynı markanın aynı serisinin farklı ölçülerdeki lastikleri testte aynı sonuçları vermiyor. Örneğin lassanın 205 55 16 test sonucu ile 205 45 17 ölçüsündeki sonuçları farklı değil mi? Abi bende öyle düşünüyorum. Daha doğrusu bence şöyledir. Lastik sıfırken etikette yazanlar doğru olabilir ama 1 yıl 15 bin km sonra o sonuçları vermez. Komşu ebatlarda benzer sonuç verir derler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Resül Kara yazdı: Örneğin lassanın 205 55 16 test sonucu ile 205 45 17 ölçüsündeki sonuçları farklı değil mi? farklı ebatlar kendi arasında farklı sonuç verse de aynısı diğer markalar için de geçerli olduğundan nisbeten marka seçimi için fikir verir testler. Mustafa Resül Kara yazdı: 1 yıl 15 bin km sonra kauçuğun kalitesine bağlı tabii 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Atla deve değil illaki. X ebatında testte 1. olan Y ebatında 10. olmuyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Testler bir şeyler söyler insana ama otoclubturkiye daha çok söyler 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ekim ayında almadığım ya da alamadığım 4800 TL civarı olan lassa snoways 4 lastiği, şahane süper efsane (!) Kasım indirimleri ile birlikte 4980 TL ye aldım. Bir ara 5200 TL ye çıkmıştı biraz daha bekleyim zaten arttı artacağı kadar dedim sonra ufak bir indirim yakaladım ve aldım geçtim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts