Metin Uzunoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Ekim ayına doğru bakarım inşallah lastik jant işine diyelim. Ama fazlasıyla farklı fikir sahibi oldum ? Forum kazandırır her açıdan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Forum kazandırır her açıdan. Kesinlikle öyle ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Almayın demem, tercih meselesidir. Corsada Michelin var. Lastik yol tutmuyor. Kalkarken patinaj, dururken kızaklıyor. Daha bir yıllık lastik. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Almayın demem, tercih meselesidir. Corsada Michelin var. Lastik yol tutmuyor. Kalkarken patinaj, dururken kızaklıyor. Daha bir yıllık lastik. İ20 de yazlıklar conti, eski aracımdaki lastikler kışlık Lassa. Michelin nasıl o halde şaşırdım doğrusu. Söylemeye dilim varmıyor ama Emmi elektrikli araca alışamamış olmayasın ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Michelin nasıl o halde şaşırdım doğrusu. Söylemeye dilim varmıyor ama Emmi elektrikli araca alışamamış olmayasın ? Şaşırma Mişlen böyledir. ilk yıl iyidir. Onun vaadi uzun ömür düşük tüketimdir.. Geçmişte aynı sebeple mişlen atmıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos lastikte marka yeterli olmaz, karşılaştırma için modeli de lazım bir de amaç var, E motorlulara tüketim odaklı modeller üretilip takılır. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Şaşırma Mişlen böyledir. ilk yıl iyidir. Onun vaadi uzun ömür düşük tüketimdir.. Geçmişte aynı sebeple mişlen atmıştım. Petlas da ilk yıl çok iyi sonra aşırı sertleşiyor. Michelin de bu olmuyordur sanırım en büyük fark da bu ? Çağlar Bayur yazdı: lastikte marka yeterli olmaz, karşılaştırma için modeli de lazım bir de amaç var, E motorlulara tüketim odaklı modeller üretilip takılır. Öyledir abi her seri farklı özelliklere sahiptir illaki ama lastik alacak olsam Yerli malı yurdun malı lassa alırım genelde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Petlas da ilk yıl çok iyi sonra aşırı sertleşiyor. Michelin de bu olmuyordur sanırım en büyük fark da bu ? E oluyor işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Yerli malı yurdun malı lassa alırım genelde. daha ucuza daha iyi test sonuçları olan yurdum malı da alınabilir mesela falken? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: E oluyor işte Emmi ne anlamı kaldı Michelin almanın ? Çağlar Bayur yazdı: daha ucuza daha iyi test sonuçları olan yurdum malı da alınabilir mesela falken? Falken japon değil miydi abi ben mi yanlış hatırlıyorum ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Emmi ne anlamı kaldı Michelin almanın ? Ben almıyorum işte.. aldığım arabanın üstünde geleni de söküp atıyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: Emmi ne anlamı kaldı Michelin almanın ? Falken japon değil miydi abi ben mi yanlış hatırlıyorum ? tüm yurt dışı testlerde menşei Türkiye yazar. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Ben almıyorum işte.. aldığım arabanın üstünde geleni de söküp atıyorum.. Siz atmıştım yazmışsınız ben almıştım olarak okumuşum abi, niye anlaşamadık diye soruyordum kendi kendime ? Çağlar Bayur yazdı: tüm yurt dışı testlerde menşei Türkiye yazar. Madem öyle O zaman kışlık lastik için lassa mı falken mi alalım abi ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Mustafa Resül Kara yazdı: lassa mı falken mi her zaman modele göre karşılaştırmalı testlere bakmalı , tek markanın her ürettiği hep en iyi değildir, bir de mesela ben lastik ömrüne bakmam da, yağmurdaki tututşuna bakarım, kişisel beklenti de fark eder. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: her zaman modele göre karşılaştırmalı testlere bakmalı , tek markanın her ürettiği hep en iyi değildir, bir de mesela ben lastik ömrüne bakmam da, yağmurdaki tututşuna bakarım, kişisel beklenti de fark eder. Goodyear effient grip ile eagle sport arasında bile dünya fark var abi mesela. Neyse son tahlilde lassa beni üzmedi inşallah da üzmez ? Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Eski lastiklerimi satmış bulundum, bir tanıdığım bana lazım ben alayım deyince tmm dedim. Şimdi Ankara kışı için 205 45 17 ölçüsünde lastik alacağım. Ufak bir araştırma sonucunda bir kaç tane fiyat çıkardım Falken eurowinter 4400 TL Barum polaris 6 4600 TL Lassa snoways 4 4800 TL Goodyear winter command 5100 TL Bridgestone blizzak 6 6200 tl Aşağı yukarı fiyatlar böyle. Farklı marka ya da seri öneriniz ya da bunlardan şunu alın diyeceğiniz bir tavsiyeniz var mı 😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İstanbulda baydemire bi sor Ama ankaradasın 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Eski lastiklerimi satmış bulundum, bir tanıdığım bana lazım ben alayım deyince tmm dedim. Şimdi Ankara kışı için 205 45 17 ölçüsünde lastik alacağım. Ufak bir araştırma sonucunda bir kaç tane fiyat çıkardım Falken eurowinter 4400 TL Barum polaris 6 4600 TL Lassa snoways 4 4800 TL Goodyear winter command 5100 TL Bridgestone blizzak 6 6200 tl Aşağı yukarı fiyatlar böyle. Farklı marka ya da seri öneriniz ya da bunlardan şunu alın diyeceğiniz bir tavsiyeniz var mı 😊 Laufen, Viking ve Kumho kış lastik serileri iyidir listeye eklenebilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: Laufen, Viking ve Kumho kış lastik serileri iyidir listeye eklenebilir. Laufen de görmüştüm ama fiyatını eklemedim. Bir kaç sitede vardı. Viking ve kumho bakmadım hiç 😊 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Laufen de görmüştüm ama fiyatını eklemedim. Bir kaç sitede vardı. Viking ve kumho bakmadım hiç 😊 Laufen Hankook firmasına ait Kore veya Macaristan fabrikasında üretiliyor. Ek olarak Matador veya Kormoran da listeye eklenebilir. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Şu an Laufen ve Sava kullanmaktayız 2 farklı araçta. Sava ciddi memnun etti özellikle sıcak kuru havada yola yapışıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Kışlar artık genelde yağmur yağışlı oluyor, sanki kışlık lastikten beklenti ıslak zeminde ki davranışı olmalı sanki. Ama lastik etiketlerindeki harfler ne kadar güvenilir bilemedim. Kimi lastikte ıslak zemin c yazıyor kiminde d kiminde b 🤔 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Kışlar artık genelde yağmur yağışlı oluyor, sanki kışlık lastikten beklenti ıslak zeminde ki davranışı olmalı sanki. Ama lastik etiketlerindeki harfler ne kadar güvenilir bilemedim. Kimi lastikte ıslak zemin c yazıyor kiminde d kiminde b 🤔 Forumda lastik testleri var , etiket fikir verir ama tam sonuçlar için ADAC ve Autobild Testleri var, forumda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: lastik etiketlerindeki harfler ne kadar güvenilir hiçbir anlamları yok yani üreticini yapıştırdığı etiket seçimde kriter olmasın Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Forumda lastik testleri var , etiket fikir verir ama tam sonuçlar için ADAC ve Autobild Testleri var, forumda bulabilirsiniz. Testler tarafsız ve güvenilir mi peki? Yorum bağlantısı
Recommended Posts