Emin Önal Salı 05:52 Paylaş Salı 05:52 Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 05:56 Paylaş Salı 05:56 Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. ben is te mem 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Salı 06:14 Yazar Paylaş Salı 06:14 Emin Önal yazdı: Tadına bakmak istemiyor değilim hani :P Ben çok memnunum. Tavsiye ederim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben is te mem Sana da tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Salı 06:26 Paylaş Salı 06:26 Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Salı 07:36 Yazar Paylaş Salı 07:36 Fatih Evcin yazdı: Maşallah ne kadar da fazla özellikleri var Güle güle kullanılsın. Bende 3 gün önce bi skuter aldım 50lik 1 gün sürdüm sonra iade ettim. Bizim buralarda skutercilik zor işmiş 50 lik zayıf kalır. 14"jant 125cc en iyi şehir aracı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 08:45 Paylaş Salı 08:45 Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma Salı 10:36 Paylaş Salı 10:36 Çok güzel maşallah tekeri düz bassın kırmızı nadir görüyorum genelde mavi ve gri dolaşımda.3 ay önce bakınırken fiyatı çok gelip hondanın da burnundan kıl ardırmayan taksit yok tavrı yüzünden gidip arora 250 cc aldıran bir motordur forza 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Salı 11:20 Yazar Paylaş Salı 11:20 Erkam Elma yazdı: Çok güzel maşallah tekeri düz bassın kırmızı nadir görüyorum genelde mavi ve gri dolaşımda.3 ay önce bakınırken fiyatı çok gelip hondanın da burnundan kıl ardırmayan taksit yok tavrı yüzünden gidip arora 250 cc aldıran bir motordur forza Şimdi taksit yapıyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 11:51 Paylaş Salı 11:51 Ebrar Tüfek yazdı: o konuda bende ayrı konu açacaktım ama bilgili abilerimiz varken sorayım, 7 amper standart 50 lik scooter aküsü var benim motorda, koruma demirlerine ayrıyetten led lamba takmak istiyorum karanlıkta kullanmam gerekiyor bazen, üstündeki far kısada bi halta yaramaz uzunu açınca karşıdakini kör ediyor, düzgün ayarlanacak şekilde sarı veya beyaz led far taksam dinamo ve akü sıkıntı yaşatır mı ? motor çin malı kuba bahsettiğim ışıklar şunlar gibi, bide ceza vs durumu nedir ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin komutanım geçen bunlarla ilgili yasak haberi vardı. motorlar için geçerliydi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Salı 11:54 Paylaş Salı 11:54 Bizim komşu da sıfır Yamaha X-Max almış akşam ailecek kapıştık biraz Motor çok zevkli, ama çok dikkatli kullanmak gerek.. Hayırlı olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Salı 12:04 Paylaş Salı 12:04 Hayırlı olsun kardeşim. ALLAH her türlü kazadan felaketten musibetten korusun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Salı 12:08 Paylaş Salı 12:08 Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın. Çağrı Alaf yazdı: Bir gün herkes Skuterci olacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Salı 12:43 Paylaş Salı 12:43 Ooo Honda hayat onda, hayırlı olsun kazasız cezasız, sana sıra geliyor mu? 🛵 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Salı 12:49 Yazar Paylaş Salı 12:49 Ebrar Tüfek yazdı: o konuda bende ayrı konu açacaktım ama bilgili abilerimiz varken sorayım, 7 amper standart 50 lik scooter aküsü var benim motorda, koruma demirlerine ayrıyetten led lamba takmak istiyorum karanlıkta kullanmam gerekiyor bazen, üstündeki far kısada bi halta yaramaz uzunu açınca karşıdakini kör ediyor, düzgün ayarlanacak şekilde sarı veya beyaz led far taksam dinamo ve akü sıkıntı yaşatır mı ? motor çin malı kuba bahsettiğim ışıklar şunlar gibi, bide ceza vs durumu nedir ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin komutanım Öncelikle çok teşekkür ederim. Koruma demiri, top case ruhsata işlenmezse sıkıntı yaratabiliyor polis. Ayrıca sis farı kesinlikle yasak orjinal de yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Salı 18:21 Paylaş Salı 18:21 Emekli albay, bişeylerle uğraşacak tabi 😁 Hayırlı olsun abim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Emekli albay, bişeylerle uğraşacak tabi 😁 Hayırlı olsun abim. Maalesef hala muvazzaf Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: Tam bir peşin satan pozu : ) 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Tam bir peşin satan pozu : ) Tabi babası herşeyi karşılıyor nasılsa. O da peşin satan gibi yatar tabi. 🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Rahatlığı bağımlılık yapan cinsten. Arkadaşınkini 20 25 km kullandım al şunu dedim kafam karışacak şimdi. Bu arada model 2023 olmasın? demek öyle haa ne oldu motormu bu diyordun.... adv350 sürdüm geçen, evet dedim bu kurtarır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: demek öyle haa ne oldu motormu bu diyordun.... adv350 sürdüm geçen, evet dedim bu kurtarır Yok be abi ne zaman dedim. Motor motordur. Scooter bana göre değil o ayrı.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: 2023 model 13 binde Honda Forza 250NSSA. İstanbul içi 3.2 Uzun yol 3.5-3.8 yakıt sarfiyatı var. Akıllı çantalı. Ben bir de Carplay li ön arka kayıtlı kamerası ve lastik basınç sensörü olan cihaz taktım. Kör nokta uyarı sistemi var. Arka kamerayı navigasyon kullanmıyorsam orta dikiz ayna gibi kullanıyorum. Çok verimli. Hayırlı olsun bunun sıkıntısı debriyaj antika honda 3 balata koymuş, toz topluyor titreme yapıyor, biraz yakıyor bu yüzden ve çekişte biraz nazlı, adamlar 5 li balata takıyorlar, 2025 lerde aynı ama dış kapak farklı, bunlara direk Forza 350 nin 5 li batası uyuyor (seninkinde kapak uymazmış), 250cc zaten bizim ülkeye has model, hatta adv 350 nin balatada galiba oluyordu, motor o zaman çok daha keyifli oluyor haberin olsun, gidonu bırakınca (neden bırakırsan artık) kafa sallama hala var ama, sanırım arka çanta ağırlık yapıyor, gidona ağırlık ilavesi çözüyor diyenler var bilgin olsun... İlkay Başaran yazdı: Yok be abi ne zaman dedim. Motor motordur. Scooter bana göre değil o ayrı.. bana diyodun ya, yalnız rahat valla, şehir içinde şart, dur kalk aradan kaç falan derken vitesle uğraşılmıyor, hele benim zimzonu düşün, oranlar çok kısa, sol elim kas yaptı valla adv yi sürmek yaramadı bana, önceside vespa sürüp gazı almıştım ama adv fena, hoşuma gitti, virajı dengesi falan okkalı olmuş. 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bana diyodun ya, yalnız rahat valla, şehir içinde şart, dur kalk aradan kaç falan derken vitesle uğraşılmıyor, hele benim zimzonu düşün, oranlar çok kısa, sol elim kas yaptı valla Bana göre değil demişimdir ki ilk kasasını kullandım 300 ünü o bundan da rahattı. On numara alet. Ben scooter sevmem bana göre değil demişimdir. Hiçbir malı kötülemem. Neyse hadi 2 milyon tl lik bi motor yapıştır konuya abi listede bu var de Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bana göre değil demişimdir ki ilk kasasını kullandım 300 ünü o bundan da rahattı. On numara alet. Ben scooter sevmem bana göre değil demişimdir. Hiçbir malı kötülemem. Neyse hadi 2 milyon tl lik bi motor yapıştır konuya abi listede bu var de kötülemedin canım, motor dediğin klasik motor şeklinde olur dediydin kısaca 2 milyonu motora vermem, o kadar zengin değilim, gerçi bu yştan sonra olsada vermem, zukutır yeter, vazcaydım büyük motordan, geçen yazdıydım hani, ramak kaldıydı Triumph T120 de güzel alet denk geldi niyeti bozacaktım, işimi görüp bakayım dedim, geri döndüğümde yoktu motor, adam İzmirden gelip almış, neyse iyi oldu boşver.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts