Cem Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: Bence karayollarına çıkan tüm araçlarda mecburi olmalı. bu sayede belki eşkiyalarda azalır. Ben de aynı kanaatteyim abi, hatta anlık gps sinyalli olsa, gecenin köründe kırmızıda geçeni,hız sınırını aşanı vs eds olmadan tespit etse gibi manyakça fikirlerim var. Bu arada Rusya'da sanırım araçta kamera olmayınca kasko vs yapılmıyormuş gibi duymuştum aslı varsa. Murat Sahın yazdı: Avukat Bey, eninde sonunda otomobillere de kapsam içi olacak diye tahmin ediyorum. Ne dersin? Eninde sonunda olur ama 3 sene mi 5 sene mi sonra bilemem tabi.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Cem Işık yazdı: hatta anlık gps sinyalli olsa, gecenin köründe kırmızıda geçeni,hız sınırını aşanı vs eds olmadan tespit etse gibi manyakça fikirlerim var. Sen istiyorsun ki uzun yolda radar yokken usulünce basamayalım abi Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen istiyorsun ki uzun yolda radar yokken usulünce basamayalım abi Manyakça bir fikir olduğunu biliyorum ama çok mantıklı değil mi?? Ben bakan olsam anında yaparım bu sistemi. Allah biliyor da bakan olmama olanak vermiyor 2 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Cem Işık yazdı: Manyakça bir fikir olduğunu biliyorum ama çok mantıklı değil mi?? Ben bakan olsam anında yaparım bu sistemi. Allah biliyor da bakan olmama olanak vermiyor Uygulanabilir bir sistem değil. GPS sinyali çok basit bir şekilde manupüle edilebilir, engellenebilir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: Bence karayollarına çıkan tüm araçlarda mecburi olmalı. bu sayede belki eşkiyalarda azalır. Abey eşkiyalığın azalması için eşkiyayı cezalandırmak lazım. Kayıt alınıyor zaten adam ceza almıyor sen bakma sosyal medyada yalandan tutuklama vs işlerine. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen istiyorsun ki uzun yolda radar yokken usulünce basamayalım abi Usulünce dediği hız da 350 dir ha 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Cem Işık yazdı: Manyakça bir fikir olduğunu biliyorum ama çok mantıklı değil mi?? Ben bakan olsam anında yaparım bu sistemi. Allah biliyor da bakan olmama olanak vermiyor Dayak mangaları olmaı ellerinde uzun sopları olan görevliler magandayı, eşkiyayı o noktada it döver gibi dövüp bırakacak. Kesin çözüm. Bu dayak hayvanlarımıza 'lütfen bir daha böyle şeyler yapmayın' demenin anladıkları dilde olanı olacaktır. Al sana manyakça fikir. 4 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Dayak mangaları olmaı ellerinde uzun sopları olan görevliler magandayı, eşkiyayı o noktada it döver gibi dövüp bırakacak. Kesin çözüm. Bu dayak hayvanlarımıza 'lütfen bir daha böyle şeyler yapmayın' demenin anladıkları dilde olanı olacaktır. Al sana manyakça fikir. Yillardir savunuyorum bunu. Yok karakol marakol, oldugu yerde bam bam bam. 2 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Abey eşkiyalığın azalması için eşkiyayı cezalandırmak lazım. Kayıt alınıyor zaten adam ceza almıyor sen bakma sosyal medyada yalandan tutuklama vs işlerine. O da işin diğer boyutu. Kameraların gördüğü milyonda bir olanlar. Bir de sokak aralarında olup tespit edilmeyenler var. Vurup, çizip kaçanlar var. Var da var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Cem Işık yazdı: Manyakça bir fikir olduğunu biliyorum ama çok mantıklı değil mi?? Ben bakan olsam anında yaparım bu sistemi. Allah biliyor da bakan olmama olanak vermiyor Sen yine de bunu kimseye söyleme abi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Önder Özcan yazdı: Usulünce dediği hız da 350 dir ha Aynen ama kmh değil mph 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Dayak mangaları olmaı ellerinde uzun sopları olan görevliler magandayı, eşkiyayı o noktada it döver gibi dövüp bırakacak. Kesin çözüm. Bu dayak hayvanlarımıza 'lütfen bir daha böyle şeyler yapmayın' demenin anladıkları dilde olanı olacaktır. Al sana manyakça fikir. Dayak mangası güzel fikir de, canlarının istediğine dalmalarına (adilane olmadan) engel olmak zor bizde.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Cem Işık yazdı: Bu arada Rusya'da sanırım araçta kamera olmayınca kasko vs yapılmıyormuş gibi duymuştum aslı varsa. Rus tanıdıklarım var. Bir sorayım bakalım konuya hakimlermiymiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Sani Gerşon yazdı: Rus tanıdıklarım var. Bir sorayım bakalım konuya hakimlermiymiş. İnsanlık öldü mü yahu, havaalanındayım ben yerinde inceleyelim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Cem Işık yazdı: İnsanlık öldü mü yahu, havaalanındayım ben yerinde inceleyelim Abi sen orada kal, biz şimdi sözleştik, Galatasaray'da, hamamın önünde buluşacağız. Yoo, hamamda görüşmeyeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Rus tanıdıklarım var. Bir sorayım bakalım konuya hakimlermiymiş. Bi sorsana arkadaşı var mıymış. Ben de ona sorayım rusyadaki durumu 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Cem Işık yazdı: Dayak mangası güzel fikir de, canlarının istediğine dalmalarına (adilane olmadan) engel olmak zor bizde.. Ben başa geçtiğimde hepsini ayarlayacağım raad ol. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts