İbrahim Aslıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhaba arkadaşlar, arabamın kalorifer peteği yıpranmış. Sağ ön tarafın döşemesine sızmış radyatördeki antifirizli su. Petek değişecek ancak; aynı dükkanda çalışan iki ustadan biri torpido sökülmeden değişim olmaz derken, diğer usta boruları kesip ekleme yapıp değiştirebiliyoruz deyince size danışma gereği duydum. Adana, Osmaniye yöresinde torpidoyu sökmeden bu işi yapabilecek ustamız var mı, daha önce değiştiren var mı, ne gibi işlemler sonunda ne gibi sonuçlar aldınız, memnun kaldınız mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce yandan torpido altını keserek değişenler var 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce torpido sökülüp takılınca ayar tutmuyormuş, esneme kırık çatlak gibi durumlar oluyormuş. o yüzden torpidonun sökülmesinden yana değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: esneme kırık çatlak gibi durumlar arnold gibi olmalı pazular 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar bey, yani bir şey olmaz mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce torpido sandığınızdan da sağlam bir parça öyle monte ettim kırdım olmaz. birçok arabanın radyatörü için sökülüp takılıyor, alttan kesilip değişmesi de bir seçenek, tercih sizin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yandan torpido altını keserek değişenler var Torpidoyu mu kesiyorlar, kalorifer peteğinin borularını mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Torpidoyu mu kesiyorlar, kalorifer peteğinin borularını mı? ikisini de, torpidoyu sökmeyecek ise bir yerleri kesmek zorunda. sökmeden yaparım ağbi diyen olursa adım adım anlatsın içinize sinerse yaptırın, işçilik te ucuz olur o zaman tercih meselesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts