İbrahim Aslıoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Merhaba arkadaşlar, arabamın kalorifer peteği yıpranmış. Sağ ön tarafın döşemesine sızmış radyatördeki antifirizli su. Petek değişecek ancak; aynı dükkanda çalışan iki ustadan biri torpido sökülmeden değişim olmaz derken, diğer usta boruları kesip ekleme yapıp değiştirebiliyoruz deyince size danışma gereği duydum. Adana, Osmaniye yöresinde torpidoyu sökmeden bu işi yapabilecek ustamız var mı, daha önce değiştiren var mı, ne gibi işlemler sonunda ne gibi sonuçlar aldınız, memnun kaldınız mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce yandan torpido altını keserek değişenler var 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce torpido sökülüp takılınca ayar tutmuyormuş, esneme kırık çatlak gibi durumlar oluyormuş. o yüzden torpidonun sökülmesinden yana değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: esneme kırık çatlak gibi durumlar arnold gibi olmalı pazular 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar bey, yani bir şey olmaz mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce torpido sandığınızdan da sağlam bir parça öyle monte ettim kırdım olmaz. birçok arabanın radyatörü için sökülüp takılıyor, alttan kesilip değişmesi de bir seçenek, tercih sizin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yandan torpido altını keserek değişenler var Torpidoyu mu kesiyorlar, kalorifer peteğinin borularını mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Torpidoyu mu kesiyorlar, kalorifer peteğinin borularını mı? ikisini de, torpidoyu sökmeyecek ise bir yerleri kesmek zorunda. sökmeden yaparım ağbi diyen olursa adım adım anlatsın içinize sinerse yaptırın, işçilik te ucuz olur o zaman tercih meselesi 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 2004 connect te torpidonun orta iki metal ayağı söküp kalorifer peteğini alttan çekip çıkarmıştım. Alt plastik mufafaza kapağı çatlamışti yapıştırdım. Takarken kırılmadan geri takmıştım garip bir şekilde 😁 çıkarken kırılıyor takarken niye kırılmadın bre 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ömer 2019 da birisi Adana'da torpidoyu sökmeden değiştirmiş. Ustayı bulup telefonla iletişime geçtim. Değiştiririz dedi. Tekrar arayıp randevu alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 13 saat önce Paylaş 13 saat önce bu şekilde yapıyorlar bir iki arkadaşım bu şekilde değiştirdi hiçbir problem yaşamadılar Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Klima panel tamiri için sadece torpidoyu sökme işçiliğine 15k istemişlerdi. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 saat önce Paylaş 3 saat önce araç focus 2 sanırım. peteğine baktımda boruları maşallah 1 metre nerdeyse torpido sökülmeden kesme biçmeyle olacak gibi durmuyor bence Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kesip değiştirin kendiniz bile yaparsınız el beceriniz varsa ben geçen sene brava aracımınkini kendim değiştirmiştim ustalar zor işçiliği ağır 4-5 bin lira işçilik dediler . 600 lira petek 250 lira antfriz birde 3 saatime mal oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts