Hasan Basri Bayraktar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: O Toyotacilarla cliocularin histerisi ekran görüntüsü alınmış Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Yok o konuda Emmi nambırvan🍆 Sallamamışım demekki agshsjdjd Havalara bak havalara 3 2 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce ceyranlı kilio mu o hemide kırmızı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce O degilde emmi cok uyanik adam. Cocuklara deyip kendine dogumgunu hediyesi araba aldi sjsjdjddj 11 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: O degilde emmi cok uyanik adam. Cocuklara deyip kendine dogumgunu hediyesi araba aldi sjsjdjddj Kol dayama niye istedi sanıyon 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ceyranlı kilio mu o hemide kırmızı yok kilmiyormuş coslamış emmi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah, Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: O degilde emmi cok uyanik adam. Cocuklara deyip kendine dogumgunu hediyesi araba aldi sjsjdjddj Bıyıklı bu her şey olabilir.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: O Toyotacilarla cliocularin histerisi Bekle ve gör Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arkadaşlar, Ey ahali! Herkes kredi kartına sahip çıksın. Cepte ısınabilir. Tandığınız sigortacılar bir anda kullanabilir. Aldanmayın, inanmayın. Kimse emniyette değil. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bekle ve gör Bu sefer goremeyiz aldigi araba zaten uber alles vonderbra döyçland arabası, namı diğer alman tankı Opel Corsa. Adam ne dese doğru olacak zaten, abartabileceği bir şey olamaz. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: abartabileceği bir şey olamaz. Doğum hanene 1 yıl daha ekleyeceğiz. "Bir yaşıma daha girdim" diyeceksiniz 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Instada söyle bisiy gördüm Plaka https://www.instagram.com/p/CapIy6xoMvr/?img_index=2&igsh=MWVuZDQ5Nm90amU1YQ== 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bıyıklı https://www.instagram.com/reel/DNkcWozJBEX/?igsh=MWxyOXY2bWJ2dHV4NQ== 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: O Toyotacilarla cliocularin histerisi stellantis pejodan başlar... Hayırlı olsun emmi, hemide kırmızı kaskomda yaklaştı, yandık desene 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: stellantis pejodan başlar Ahanda düştü shsjdjdj 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Ahanda düştü shsjdjdj dedik pejo al gidip opel aldırmışın adama Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: dedik pejo al gidip opel aldırmışın adama 1.3 tce motorlusu yok madem helga olsun dedik. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: 1.3 tce motorlusu yok madem helga olsun dedik. helga değil o le Belle, opel öleli yıllar oluyor 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Beşiktaştan sıfırlayıp çıktım. trafik yoğundu, otoyoldan Gebzeye geldim. Qashqai gibi kullandım. Artislik yapladım. Servet Aydın yazdı: Yok o konuda Emmi nambırvan🍆 Ne zaman kötü bir araba aldım len ben. Mertol Kip yazdı: Sallamamışım demekki agshsjdjd Havalara bak havalara Bu İlyas Salman'ın Çiçek Abbas dururşu.. Mertol Kip yazdı: O degilde emmi cok uyanik adam. Cocuklara deyip kendine dogumgunu hediyesi araba aldi sjsjdjddj Valla sevdim, Qashqaiyi kullansın onlar Servet Aydın yazdı: Kol dayama niye istedi sanıyon İleri geri hareketli cepli kol dayaması var. Tüm camları tek dokunuşta açılıp kapanıyor. Kapı döşemeleri deri ve gerçek dikişli.. Daha ne olsun 3 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Abi hayırlı olsun güle güle kullan(sınlar) kazasız belasız, 4 saat önce tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlk hayırlı olsun bizden gelsin. Mehmet abi kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Herkes kredi kartına sahip çıksın. Cepte ısınabilir. Tandığınız sigortacılar bir anda kullanabilir. Aldanmayın, inanmayın. Kimse emniyette değil. Yol valla bütçeyi aşınca kendi kartımı kullandım. karta taksit yaptırdım.. Fikri Keleş yazdı: Instada söyle bisiy gördüm Plaka https://www.instagram.com/p/CapIy6xoMvr/?img_index=2&igsh=MWVuZDQ5Nm90amU1YQ== Yok yok bir rakam eksik bu Ama yaklaşmış. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun. E bi de hayırlı olsun tabiki emmi. Kazasız belasız tütütü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun. Plaka konuyu özetlemiş. Arkadaşlar da başka istasyon haritaları konusunda yardımcı olacaktır Yorum bağlantısı
Recommended Posts