Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Arkadaşlar da başka istasyon haritaları konusunda yardımcı olacaktır 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yol valla bütçeyi aşınca kendi kartımı kullandım. karta taksit yaptırdım.. Normalde çocukların harçlıklarından mı kesecektin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Uzun yazdı: Abi hayırlı olsun güle güle kullan(sınlar) kazasız belasız, Mehmet Yeter yazdı: İlk hayırlı olsun bizden gelsin. Mehmet abi kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkürler arkadaşlarım.. Oğuzkan Işık yazdı: Normalde çocukların harçlıklarından mı kesecektin ? Yine keseceğim.. Arda bunu almamda ısrar etti ben öderim dedi. Oğlum araba uzun yola uygun değil dedim.. Audiyle kaç defa gittik dedi. Bagajı küçük dedim. Audinin bagajına ne zaman ne koyduk dedi. Seçim hakkım olmadı yani Yoksa Mersinde sıfır ayarında corolla hibrit vardı onu alacaktım ben 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Teşekkürler arkadaşlarım.. ilk ben dedim, daalın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ilk ben dedim, daalın Teşekkür ederim Ali.. Sen ne zaman alıyorsun.. Tam senlik aslında şantiyeden takarsın fişe.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Teşekkür ederim Ali.. Sen ne zaman alıyorsun.. Tam senlik aslında şantiyeden takarsın fişe.. emekliyim ben ohooo ben almıyorum, e208 varya zaten, beni kurtarmıyor daha çok gelişmesi lazım bunların Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: uzun yola uygun değil dedim Sen nissanın yerine kullanabileceğim birşey arıyordun birazda sanırım emmi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Oğlum araba uzun yola uygun değil dedim.. Audiyle kaç defa gittik dedi. Bagajı küçük dedim. Audinin bagajına ne zaman ne koyduk dedi. Seçim hakkım olmadı yani Yoksa Mersinde sıfır ayarında corolla hibrit vardı onu alacaktım ben E işte nesilden nesile böyle gelişiyor insanlık. Senin çok bariz hata yapmana engel olmuş, aferim Arda'ya. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen nissanın yerine kullanabileceğim birşey arıyordun birazda sanırım emmi Ben bununla bir uzun yol denerim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben bununla bir uzun yol denerim. Ankara kurtarır sanırım Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Emmi, ceyranlilar kervanına bir katılım daha. Elektrik bizi de mi çağırıyor yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ankara kurtarır sanırım Evet. Denemek için güzel rota. yapalım bi toplantı. Zaten işim var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 260Nm tork, kırmızı, kablosuz car playli.. daha ne ister insan Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sari sitede bu aletlerin şarj suresi 24 h yazıyor O iş nasıl oluyor desem cahilce Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun abi. Ersel Abi, emmi derken kırmızılar artıyor. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Emmi, bir nevi yeni oyuncak. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Sari sitede bu aletlerin şarj suresi 24 h yazıyor O iş nasıl oluyor desem cahilce AC monofazda o kadar tutar. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Mehmet Abi, kırmızı renk pek güzel. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: @Mehmet Ozyurek Abi hayırlı olsun, renk güzel 🧿 maşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts