Ali Darbaz 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Abi Metol Kip Korsasından değil mi. Biz sana zoe felan bakıyorduk sanki. 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız kullanılsın. Kırmızı Siyah Süper 🚘 kombin Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi Metol Kip Korsasından değil mi. O ne len? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mertol Kip yazdı: O ne len? Korse mi demek istedi acaba 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Mont da lazım Alalım bi mont. Ali Darbaz yazdı: Abi Metol Kip Korsasından değil mi. Biz sana zoe felan bakıyorduk sanki. Opel demek istedin galiba. Evet Opel corsa. Zoede koltuk yükseklik ayarı ve kol dayama yoktu.. Bu sebeple nazarımda elendi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Elektriğin bol ve ucuz olsun. Bir tanede bana lazım. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Denemek için güzel rota. yapalım bi toplantı. Zaten işim var. Pazar tüm gün diğer günler akşama olabilir. Hangi tarihler uygun? Fatih abiyi arkaya yatırmayın bu sefer 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Pazar tüm gün diğer günler akşama olabilir. Hangi tarihler uygun? Fatih abiyi arkaya yatırmayın bu sefer Benim şirkette işim var. Onların uygun olduğu bir cumadan gelir cumartesiye kalırız.. Yani bu durumda bir cuma akşamı uygun olur.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet abi, hayırlı uğurlu olsun. Sende elektriklendin he valla süper.😁👍 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Denemek için güzel rota. yapalım bi toplantı. Zaten işim var. Hayırlı olsun @Mehmet Ozyurek abi Güle güle kullan 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Abi hayırlı olsun,güle güle kullanın ailecek.Renk çok güzel. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hakan Gürsu yazdı: Mehmet abi, hayırlı uğurlu olsun. Sende elektriklendin he valla süper.😁👍 Benim audiye alıcı çıkınca ani gelişti. Bence güzel de oldu.. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun @Mehmet Ozyurek abi Güle güle kullan 😁 Teşekkür ederim. Emrah Korkmazz yazdı: Abi hayırlı olsun,güle güle kullanın ailecek.Renk çok güzel. Renk güzel. Focusun biber kırmızısına benziyor.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun abi kırmızı hep güzel 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırlısı olsun 45 bin km dir elantrikli kullanıyorum sessizlik ve hızlanmaya alışınca diğer araçlar zor gelecek 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abim Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hızlanması,ekonomik oluşu, sükuneti vs apayrı elektriklinin. ben de düşünüyorum bakalım kısmet olursa elektrik tarafına geçmeyi.. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günler kullanılsın inşallah 3 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsum Mehmet abi. Güle güle kullanın. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Mehmet Abi, bizim hanımın arabanın elektirklisini almışsın. Kullanımı çok güzel ve zevkli bir araba. Ailecek sağlıklı günlerde kullanın. Elektrikli dünyasına hoşgeldiniz bu arada. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, corsa, zoe den daha güzel duruyor😊 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun 45 bin km dir elantrikli kullanıyorum sessizlik ve hızlanmaya alışınca diğer araçlar zor gelecek Satılık Qashqai 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu arada hayırlı olsun, gülerek kullansın yeğenler. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi güle güle kullanın. güzel tercih. bu paralara bu mal baya güzel bak ayrı mutlu olacaksın. Bu arada Emmi'de geldiğine göre bizim taraf çok güçlü oldu @Ali Cihangiroğluhaberin olsun. Mehmet Ozyurek yazdı: Satılık Qashqai corsa kasko bedeli ne çıkıyor. ec4 1.5m çıkmıştı. pilli olunca artıyor bedeller 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Talha Bilgi yazdı: Abim Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza göstermesin. Cem Işık yazdı: Hızlanması,ekonomik oluşu, sükuneti vs apayrı elektriklinin. ben de düşünüyorum bakalım kısmet olursa elektrik tarafına geçmeyi.. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günler kullanılsın inşallah Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsum Mehmet abi. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Tamer Topaç yazdı: Kazasız belasız kullanın Abi. Sağol kardeşim. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Mehmet Abi, bizim hanımın arabanın elektirklisini almışsın. Kullanımı çok güzel ve zevkli bir araba. Ailecek sağlıklı günlerde kullanın. Elektrikli dünyasına hoşgeldiniz bu arada. Hocam teşekkür ederim. Kapışalım bi ara Mustafa Resül Kara yazdı: Hayırlı olsun, corsa, zoe den daha güzel duruyor😊 Teşekkür ederim. valla bence de öyle Onur Demir yazdı: corsa kasko bedeli ne çıkıyor. ec4 1.5m çıkmıştı. pilli olunca artıyor bedeller Bunu kendi adıma aldım.. indirimlerim Qashqaide idi.. Kasko 14 bin oldu. Tabi acente indirimi falan var. Opelin parçası ve kaskosu ucuz. Hep demişimdir bunu. Yani araç araştırırken zaten 1-0 öndeydi bende opel. Trafik sigortasında indirimim vardı. Ona rakam vermek yanlış olur. Bu kısım bir reklamdır Allianz kaskoda elektrikliler için aşağıda yazdığım özel teminatlar var. Siber Güvence Duvar tipi şarj ünitesi Şarj Kablosu Ferdi kaza Bataryanın zarar görmesi Şarj Kablosu çalınması Kemirgen hayvan hasarları Hava olaylarının akım kaynaklı hasarları Şarj kablosu hasarları Batarya için muafiyetsiz ödeme Yerinde şarj hizmetleri 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts