Mehmet Yeter Dün saat 12:20 Paylaş Dün saat 12:20 Önder Özcan yazdı: Sögörtö şörkötlörö zörördö, öcöntölör bötöyör. Evet batan bişey var, bize. Yok abi sattık artık hepsini. At ile ulaşım sağlıyoruz. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 12:30 Paylaş Dün saat 12:30 Mehmet Yeter yazdı: Yok abi sattık artık hepsini. At ile ulaşım sağlıyoruz. Ata da kasko yapar. Yeni araba aldı, üstelik borçla (!) 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Allianz kaskoda elektrikliler için aşağıda yazdığım özel teminatlar var. Siber Güvence Duvar tipi şarj ünitesi Şarj Kablosu Ferdi kaza Bataryanın zarar görmesi Şarj Kablosu çalınması Kemirgen hayvan hasarları Hava olaylarının akım kaynaklı hasarları Şarj kablosu hasarları Batarya için muafiyetsiz ödeme Yerinde şarj hizmetleri Elektrikli düşmani Alilerden koruma klozu var mı? 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli düşmani Alilerden koruma klozu var mı? Yok, onlara verimsiz içten yanmalılarıyla mutluluklar diliyoruz.. (Satılık Qashqai 4x4 25 binde) 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu araba bir yılda bir kaskoyu ancak yakar ya. Paçağina siçtuğum 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Pazarlığı sana yaptıracaktım ama zaman ters geldi.. her daim göreve hazırız abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Forum olarak neden bir gezi düzenlemiyoruz arabalarımızı sınarız 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce En az 700km menzil olsun tek seferde gidilsin. 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Forum olarak neden bir gezi düzenlemiyoruz arabalarımızı sunarız kime? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: kime? "Sınarız" olacaktı 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kime? Ululara sunacağız. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: "Sınarız" olacaktı nerede, nasıl, piste mi çıkacağız, dağa bayıra, araziye mi yoksa plajda mı Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kime? Eskiden hep bir büyüğe danışırdık. İzmir'de her hafta toplantı oluyordu, varilli marilli. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: nerede, nasıl, piste mi çıkacağız, dağa bayıra, araziye mi yoksa plajda mı Avrupa' ın doğusu, Asya' nın kuzeyi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Eskiden hep bir büyüğe danışırdık. Sen sus, en son bir büyüğe danıştığında C4 e kapora gönderdin. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arkadaşlar, Telefonlarınıza güler yüzlü öpücük emojisi gelebilir bıyıklı birinden. Kaale almayınız. 6 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Arkadaşlar, Telefonlarınıza güler yüzlü öpücük emojisi gelebilir bıyıklı birinden. Kaale almayınız. Çok güldüm. Hem de sesli ve çok güldüm . Bu emoji var mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sakın cevap vermeyin yollayana. Kartlarınız yanabilir. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bi kahve için bari Noluyo lan öpücük möpücük? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bana direk kendi resmini yolladı. Nü demek istedi anlamadım? 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Arkadaşlar, Telefonlarınıza güler yüzlü öpücük emojisi gelebilir bıyıklı birinden. Kaale almayınız. Bana dil göndermiş manası büyük 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Emmi, bakalım Arda mı çok binecek bu arabaya sen mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts