Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun Emmi, bakalım Arda mı çok binecek bu arabaya sen mi? Sabah ciddi kavga vardı.. Ben kaybettim. Dün akşam bi çıktı.. gelince baktım 25 km yapmış.. Benim yanımda 10 kw yakan Arda, ben yokken 12 kw yakmış.. Ne yaptığını görmek için her inişte sıfırlıyorum Ama o henüz fark etmedi bunu. fark etse o da inerken sıfırlar.. Sani Gerşon yazdı: Arkadaşlar, Telefonlarınıza güler yüzlü öpücük emojisi gelebilir bıyıklı birinden. Kaale almayınız. Arabayı aldığım gün Çağlar'a gitti. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Benim yanımda 10 kw yakan Arda, ben yokken 12 kw yakmış.. Ne yaptığını görmek için her inişte sıfırlıyorum Ama o henüz fark etmedi bunu. fark etse o da inerken sıfırlar.. Bu sahne bana tanıdık geldi abi önce arabada 4.5 ortalama 5.3 nasıl oldu sonra motörde 3.2 ortalama nasıl 4.0 oluyor olmuştu bizde de 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Bu sahne bana tanıdık geldi abi önce arabada 4.5 ortalama 5.3 nasıl oldu sonra motörde 3.2 ortalama nasıl 4.0 oluyor olmuştu bizde de İnerken sıfırla Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu emoji olur bak, emmi emojisi... Foruma eklesek ya bunu... Sani Gerşon yazdı: Sakın cevap vermeyin yollayana. Kartlarınız yanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu dayı daha sempatik geliyor bana. Bence profil resmi bu olmalı. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun Mehmet abi, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts