İçeriğe Yönlendir

Focus II HB Titanium ile 70mai A800S + RC06 Ön ve Arka Araç Kamerası Seti Montajı

Bülent Gökmen

Recommended Posts

Bülent Gökmen

Focus 2010 model HB aracıma ön ve arka kamera seti takmaya karar verdim ve 70mai A800S + RC06 Ön + Arka Araç Kamerası Seti ne odaklandım. Bazı sorularım olacak;

70mai A800S + RC06 Ön + Arka Araç Kamerası Seti

-- Bu modeli kullanan var mı?  Genel performansı nasıl?

-- Park modunda çalışması için aküye bağlantı yapanlar çok şikayetçi olduğu için şimdilik park modunu düşünmüyorum zira powerbank benzeri bir destek öneriliyor. Sistemi en az 1 hafta destekleyebilen powerbank var mı bilemiyorum.

-- Focus aracıma montaj şeklini gösteren video bulamadım. elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

a800 ucuz değil hocam ama görüntü kalitesi aynı özelliklerdeki rakipklerinden de kötü. Bende araç kameramı değişmeyi düşündüğüm için bu kadar yatırım yapmışken bence 70mai a810 veya ddpai z60pro alın. Üzerine biraz daha koymuş olacaksanız ama uzun vadede daha kazançlı olursunuz. 

Focus2 ye tavan lambasından montaj yaptım m310 modelini kumandadan kapılar açılınca çalışmaya başlıyor stop edip kitledikten yaklaşık 30 dakika sonra kamera kapanıyor. Hem ortada kabloda görünmemiş oluyor. 

burda a800s in z50 ile karşılaştırması var burada bile netliğini görebilirsiniz karşılaştırmalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Daha yeni A510 + RC12 ayrı ayrı aldım. Ayrı alınca daha uyguna geldi. 

A510 dan oldukça memnunum. Ancak Superb in arka camı eğimli olduğu için kamera görüntüsü yeterince net gelmiyor, güneşten yansıma yapıyor. 

Bende bu ikisini karşılaştırmıştım. A800 kağıt üzerinde çözünürlük daha iyi görünmesine rağmen , test videolarında fark görünmüyordu. Fiyatı da daha uygun diye tercih ettim. 

Ekleme: A510 sensörü Sony STARVIS 2 IMX675 miş. A800 den daha üst model. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen
Mehmet Cihat yazdı:

a800 ucuz değil hocam ama görüntü kalitesi aynı özelliklerdeki rakipklerinden de kötü. Bende araç kameramı değişmeyi düşündüğüm için bu kadar yatırım yapmışken bence 70mai a810 veya ddpai z60pro alın. Üzerine biraz daha koymuş olacaksanız ama uzun vadede daha kazançlı olursunuz. 

Focus2 ye tavan lambasından montaj yaptım m310 modelini kumandadan kapılar açılınca çalışmaya başlıyor stop edip kitledikten yaklaşık 30 dakika sonra kamera kapanıyor. Hem ortada kabloda görünmemiş oluyor. 

burda a800s in z50 ile karşılaştırması var burada bile netliğini görebilirsiniz karşılaştırmalı

A810 alıp kullanan birlaç kişinin yorumunu okudum açıkçası pek fiyatının ürünü değil gibi geldi bana.   Ddpai z60pro yu da inceleyeceğim.

Erhan Doruk yazdı:

Daha yeni A510 + RC12 ayrı ayrı aldım. Ayrı alınca daha uyguna geldi. 

A510 dan oldukça memnunum. Ancak Superb in arka camı eğimli olduğu için kamera görüntüsü yeterince net gelmiyor, güneşten yansıma yapıyor. 

Bende bu ikisini karşılaştırmıştım. A800 kağıt üzerinde çözünürlük daha iyi görünmesine rağmen , test videolarında fark görünmüyordu. Fiyatı da daha uygun diye tercih ettim. 

Ekleme: A510 sensörü Sony STARVIS 2 IMX675 miş. A800 den daha üst model. 

Çok ilginç. A510 un A800 den eksiği  4k olmayışı ama kamera lensi çok daha iyi ve 60 fps çekim yapabiliyor olması da şaşırtıcı. RC12 ile uyumlu olması da çok iyi. Ürünü ayrı ayrı aldığınız yerleri paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...