İçeriğe Yönlendir

Focus II HB Titanium ile 70mai A800S + RC06 Ön ve Arka Araç Kamerası Seti Montajı

Bülent Gökmen

Recommended Posts

Bülent Gökmen

Focus 2010 model HB aracıma ön ve arka kamera seti takmaya karar verdim ve 70mai A800S + RC06 Ön + Arka Araç Kamerası Seti ne odaklandım. Bazı sorularım olacak;

70mai A800S + RC06 Ön + Arka Araç Kamerası Seti

-- Bu modeli kullanan var mı?  Genel performansı nasıl?

-- Park modunda çalışması için aküye bağlantı yapanlar çok şikayetçi olduğu için şimdilik park modunu düşünmüyorum zira powerbank benzeri bir destek öneriliyor. Sistemi en az 1 hafta destekleyebilen powerbank var mı bilemiyorum.

-- Focus aracıma montaj şeklini gösteren video bulamadım. elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

a800 ucuz değil hocam ama görüntü kalitesi aynı özelliklerdeki rakipklerinden de kötü. Bende araç kameramı değişmeyi düşündüğüm için bu kadar yatırım yapmışken bence 70mai a810 veya ddpai z60pro alın. Üzerine biraz daha koymuş olacaksanız ama uzun vadede daha kazançlı olursunuz. 

Focus2 ye tavan lambasından montaj yaptım m310 modelini kumandadan kapılar açılınca çalışmaya başlıyor stop edip kitledikten yaklaşık 30 dakika sonra kamera kapanıyor. Hem ortada kabloda görünmemiş oluyor. 

burda a800s in z50 ile karşılaştırması var burada bile netliğini görebilirsiniz karşılaştırmalı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Murat Sahın
  • Yeni Oluştur...