Fatih Karaa 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Merhaba arkadaşlar geçen hafta eşim aracın kenarını sürtmüş otoparktan çıkarken yan taraf böyle oldu götürdüm sanayiye 3 kaportacı ortalama 20bin çıkardı başka ne yapılabilir sizce? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Birz uzaktan çekilmiş fotoğraf var mı? Kaç parçada hasar var. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Geçmiş olsun. Fotoğraflarda çok net anlaşılmıyor. Parça başı 6-7 bine boyuyorlar zaten. Renk metalik. Fiyat anormal durmuyor. 2 parça onarım ve boya görecek gibi anlıyorum. 4 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çatlaklar var gibi duruyor. Önceden de macunla işlem yapılmış sanki. Sadece boya parça başı 4bin 5 bin arası tutuyor. Üstüne kaporta masrafını eklersek fiyat malesef normal gibi 🥲 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce eskiden, (3-4 sene önce) discovery de araba toplama videolarındaki boyama usd fiyatlarına bakar, o parayı burada da verseler cam gibi boya burada da yapılır derdik, şimdi usd bazında daha pahalaıya hala aynı eski kötü işçilikler var. 10 bine arabanın yarısını boyatan var geçan ay 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tükiye şartlarında burada önceden boya yok ise yaptırmadan satmak daha karlı olur. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Göçükculere goturseniz belki daha uygun şekilde boyasız ya da rutus yaparak duzeltebilirler Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçmiş olsun. Ben sağ çamurluk için 8bin teklif aldım ve oraya bıraktım. Fiyat çok fazla. Eğer bir zararı olmuyorsa boyatmayın ondan daha iyi. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Vay bea. Ben yıllar önce benim Megane 3'ün arka çamurluğu yırtıp (evet yırttım, garaj kapısına takıldı) yama, macun, boya toplam 2000 liraya yaptırmıştım. Usta elinde kalan ekstra parayla ayna kapaklarımı boyamıştı (orjinal siyah ayna kapaklarım 2 dakikada Fikirtepe'de bakkaldan tütün alırken çalındı çift olarak ) .Sanırım 2020 son baharıydı. . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erhan Doruk yazdı: Tükiye şartlarında burada önceden boya yok ise yaptırmadan satmak daha karlı olur. lakin artık satın alan boyatacak olursa bir dünya para harcayacağı için pazarlıkta çok fiyat düşer Yorum bağlantısı
Recommended Posts