Nihat Palolu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 2025 model şirket aracı (2-3 bin km) hangi paket bilmiyorum. Vites kolsuz otomatiğini Çanakkale-İzmir arası kullandım. İlk defa focus kullandım ama beğenmedim. Araba yürümüyor, direksiyonu bir garip ani sağ sol küçük hareketlerde kasa çok sallanıyor. Çukura girip çıkarken direksiyon hissi kayboluyor alt takım laçka olmuş gibi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Selim Bilgin yazdı: Şu koltuklar sanat eseriydi ya. Hem rahatlık hem de sürüş pozisyonu olarak buna ulaşmak çok zor. Bir de gazı azıcık dürtünce 200’ü geçiyordu. 🚬 Kahrolsun bazı şeyler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bu koltuklar neden siyah. arabanın iç döşemesi krem Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yahu konu buraya nasıl geldi ki , taaammm koltukları recaro üretmiş olabilir yani Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bir önceki mesajımda gömmüş gibi olmayayım yiğidi öldür hakkını yeme megandan 3 5 gömlek üstün onu da söylemek lazım fakat mk1 focus tam efsaneydi ondaki hissiyat yok. Bu hissiyat birde mk4 mondeoda çok iyiydi.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu koltuklar neden siyah. arabanın iç döşemesi krem Orijinali böyle. siyah bulunca taktım, beje çeviremeden sattık sonra. Orijinal derken buradaki direksiyon ve vites topuzu da YSB line. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: Orijinali böyle. siyah bulunca taktım, beje çeviremeden sattık sonra. Orijinal derken buradaki direksiyon ve vites topuzu da YSB line. Bundan çok görüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts