İçeriğe Yönlendir

Laptop Batarya Önerisi

Ali Uymaz

Recommended Posts

Ali Uymaz

Samsung laptop bilgisayarımın bataryasi öldü Yeni batarya almak istiyorum 

kodu AA-PB9NC6B şeklinde onerebileceginiz internet sitesi ya da pazaryerlerinden satıcı var mıdır hangisinden alırsam sorun yaşamam teşekkürler şimdiden 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

nedense sonradan takılan piller düzen tutmuyor bende lenovo var hp var asus var hanigisne sonradan aldı isem olmadı sadece acer içten soketle takmalı olan o çalıştı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Çağlar Bayur yazdı:

nedense sonradan takılan piller düzen tutmuyor bende lenovo var hp var asus var hanigisne sonradan aldı isem olmadı sadece acer içten soketle takmalı olan o çalıştı

Eski pil hiç çalışmayınca bir saniye bile dayanmiyor biraz mecburiyetten almak zorundayım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

tunelsan a bataryayı gönderip yaptırabilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Erhan Doruk yazdı:

tunelsan a bataryayı gönderip yaptırabilirsiniz. 

Teşekkürler şimdi aradım laptop batarya değişimi yapmiyorlarmis yenisi için fotoğraf çekin atın dediler WhatsApp tan

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Retro markasının bir ara çok fazla sahtesi vardı (bizzat tecrübe ettim). Güvenilir ya da yetkili satıcısını bulabilirseniz (dataservis gibi) oradan alabilirsiniz. Ben Ankara'da yaşarken pil ihtiyacım olmuş, Ulus'ta bir elektronikçiden almıştım. Şansıma bilgisayar yanımdaydı, 4 denemeden sonra çalışanı bulduk. Ama sonra bulduğumuz pille sorunsuz devam etti bilgisayarım hayatına. Daha kaliteli iş olsun derseniz içindeki pilleri değiştirecek bir elektronikçi bulup biraz daha pahalıya ama daha kaliteli sonuca ulaşabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...