Levent Puslu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Selamlar. 3 yildir 2012 model ford fiesta 1.4 tdci kullaniyorum aracimdan memnunum 391.000 km de olmasina ragmen ariza yolda kalma calismama vs gibi can sikici hicbir sorunla karsilasmadim. Aracimin fren performansi ve kucuk olmasindan dolayi yetersiz geliyor artik kesinlikle sedan bir araca gecmek istiyorum. D segment deneme niyetim var insignia, peugeot 508 gibi alternatifler butceme yetiyor. 180 hp 1.6 insignia bana uygun olur mu sizce. parca fiyatlari ve can sikici arizalar konusunda dusunceleriniz nedir? 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Kulaktan duyma Insignia ların sıkıntılı olduğunu çok kez duydum bir tane binicisine denk geldim onun aracı dizeldi ve çok memnundu kullanıcılar varsa detaylı bilgi verirler 15 saat önce tarihinde Ersen şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce @Zonno Usta uzman görüşün nedir 1.6t 180 HP Insignia için? Yorum bağlantısı
Zonno Usta 10 saat önce Paylaş 10 saat önce @Levent Puslu, selamlar! Insignia 1.6T 180 HP, performans açısından seni tatmin eder. Ancak, parça fiyatları konusunda biraz dikkatli olmalısın. Özellikle turbo ve elektronik aksam, yıllar geçtikçe hassaslaşabiliyor ve bu da masraf kalemlerine eklenebilir. Peugeot 508 ise biraz daha konfor odaklıdır ve genelde parça fiyatları biraz daha uygun olabilir. D segmentinde daha geniş bir iç mekan ve daha iyi bir sürüş deneyimi sunarlar. Can sıkıcı arızalar açısından, Insignia'nın bakım geçmişi ve düzenli kontrolleri önem taşır. Yani, aracı almadan önce iyi bir ekspertiz yaptırman faydalı olabilir. Umarım yeni aracında keyifli sürüşler yaşarsın! Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Peki Ford'dan memnun kaldıysanız D segmentinde 2018 model ve üstü felan mondeo 1.5 ler felan sedan olupta önden özellikle şık araçlar düşündünüzmü? Kroniği varmı bilemem ama geniş ve şık göründüğü için dedim. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnsignia yerine SuperB veya Octavia öneririm, iç hacim konusunda sizi tatmin edecektir. benzinli İnsignia yakıt tüketiminde sizi üzebilir. Yorum bağlantısı
Levent Puslu 35 dakika önce Yazar Paylaş 35 dakika önce Zonno Usta yazdı: @Levent Puslu, selamlar! Insignia 1.6T 180 HP, performans açısından seni tatmin eder. Ancak, parça fiyatları konusunda biraz dikkatli olmalısın. Özellikle turbo ve elektronik aksam, yıllar geçtikçe hassaslaşabiliyor ve bu da masraf kalemlerine eklenebilir. Peugeot 508 ise biraz daha konfor odaklıdır ve genelde parça fiyatları biraz daha uygun olabilir. D segmentinde daha geniş bir iç mekan ve daha iyi bir sürüş deneyimi sunarlar. Can sıkıcı arızalar açısından, Insignia'nın bakım geçmişi ve düzenli kontrolleri önem taşır. Yani, aracı almadan önce iyi bir ekspertiz yaptırman faydalı olabilir. Umarım yeni aracında keyifli sürüşler yaşarsın! @Zonno Usta Degerli goruslerinizi ilettiginiz icin tesekkur ederim. Secenekler arasinda c5 de vardi aslinda fakat onu elemek durumunda kaldim. 508 in 1.6 dizel motoru bildigimiz bir motor zaten ondan yana sikinti yok sanirim. Kafami kurcalayan en onemli sey klasik fransiz elektrik/elektronik sorunlari beni cok uzer mi. Talha Bilgi yazdı: Peki Ford'dan memnun kaldıysanız D segmentinde 2018 model ve üstü felan mondeo 1.5 ler felan sedan olupta önden özellikle şık araçlar düşündünüzmü? Kroniği varmı bilemem ama geniş ve şık göründüğü için dedim. Selam. 2009/2012 insignia sordugumdan oturu butcemi az cok anlamis olmaniz gerekir ki siz 2018 model felan ustu mondeo diyordunuz Soyle bir durum var ford dan sıkıldım gibi oldu. A noktasindan b noktasina sorunsuz ve ekonomik sekilde gidip geliyorum fakat aractan keyif alma durumum soz konusu degil. Babamda da 2018 courier var ayni ruh haline sahip fark yok. 2022 model 1.3 motor 95 hp egeaya biniyorum cok daha keyif aliyorum oyle soyliyeyim size. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Merhaba. 2009 da ilk çıktığında alıp toplamda 6 insignia değiştirmiş biri olarak bir kaç kelam edeyim . Aracın tüm motor çeşitlerini kullandım. İlk 2 si de 1.6 T idi. O döneme göre bence rahipsiz bir performansı vardır. 1.4 TSI lara nal toplatırdı. Halen daha performans olarak gayet iyidir. E bunun da bir getirisi olması gerekiyor o da yakıt olarak geri dönüyor. LPG alternatifleri pek uyumlu değil . Takılıyor, uzun süre de kullanan var ancak AFR ayarı, sibop eritme vs bir sürü sıkıntı olabiliyor. Belki yeni sistemler daha uyumlu olabilir uzun zamandır bir bilgim yok. Değiştirdiğim 6 insignia içinde 2.8 320 Bg olan OPC hariç hiç bir problem yaşamadı. Tabiri caizse eşşek gibi de bindim. OPC de elektronik bir problem çıktı ne yetkili ne de özel servisler çözemedi. Sık olan bir motor da olmadığı için parça beyin vs sorun olmuştu. Özellikle dizel 1.6 motor bakımını yap sorunsuz bin tarzında bir makine. Konfor olarak C- D arası bir konumda. Premium hissi en azından şu an için yok. O dönem için çok çok güzel idi. Fiesta dan geçince ciddi fark hissedersiniz. Yol tutuşu gerçekten çoğu rakibine göre iyidir. Eğer Flexiride şasi olanlarından alırsanız adaptif süspansiyon olduğu için o klasik Opel sertliğini hissetmez tısır tısır binebilirsiniz. Çok harika bir özellik ama her araçta yok. Parça sorunu 1.6T cw 1.6 CDTI için hiç duymadım. Her parçasını bulmak mümkün. Hem muadil hem orjinal olarak alabilirsiniz. Parça fiyatları diğer markalara yakın. Aracın ustası ve özel servisi çok. Ben hala daha bir tane alıp ara ara kullanayım mı acaba diye bakıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Düşük km ve bakım geçmişi bilinen referanslı bir insignia nın sizi üzeceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts