Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ac şarj istasyonunda kullanılacakmış bu Kullanmadım hiç. Ücreti mukabili priz testi yaparım 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne kadar onun bataryası. 40 kilo falan var mı? o civarda. o civarda. Makyajlılarda 20 kg galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Servet Aydın yazdı: Ücreti mukabili priz testi yaparım 🍆 şarj cihazın olması lazım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce 0 100 ü kaç saaöhöö saniye bu aletin? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: şarj cihazın olması lazım. Direk takamıyoruz değil mi. o 10 bin liralık kutuyu almamız lazım. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bayılıyorum Almanların araba plakalarında O harfi ile 0 rakamı karışmasın diye O'yu yumurta gibi yapmalarına. Bu arada resimdeki arabanın egozu var 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Direk takamıyoruz değil mi. o 10 bin liralık kutuyu almamız lazım. benim gösterdiğim değil. o kablo vestel marka olana takılır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Nihat Palolu yazdı: Bayılıyorum Almanların araba plakalarında O harfi ile 0 rakamı karışmasın diye O'yu yumurta gibi yapmalarına. Bu arada resimdeki arabanın egozu var Rengi uygun diye seçmiştim. 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: şarj cihazın olması lazım. Olmadan da şarj ediliyor. Bi varyak bi tane de 4.7k'mı ne direnç kafi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 2005 teki arabaya yapmıştım. Asistan elini yaktı hastanelik oldu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts